|
![]() |
#1 |
Adriaaaaaan....
Datum registracije: Jun 2006
|
Posljednji pozdrav iz Abita (IX48-GT3)
Evo upravo mi stigla zadnja Abitova ploca IX48-GT3, nazalost steta sto se Abit gasi pa sam pohitao da ugrabim i njihovu posljednju kreaciju ![]() Iskreno nije mi tolko ni vazno kakav ima OC potencijal, vec cisto iz nekakvih prijasnjih privrzenosti Abitu odlucio sam dodat je svojoj kolekciji. Nadam se da ce me dobro sluziti kao i njena starija braca iz doba socketa 478. Trenutno nemam DDR3 memoriju da je upogonim ali bit ce uskoro nesto ![]() Plocu sam uspio nabaviti u Njemackoj, cak po prihvatljivoj cijeni od 160 ojra ![]() Evo i par slikica ove ljepotice pa uzivajmo ![]() Farewell, Abit my good friend ![]() ![]() Pozdrav svim Abitovcima ![]()
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
I ja sam skoro sa suzom u oku nedavno prodao IC7, a jos jedna ceka doma i ona ce skoro kod novog vlasnika ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja svoju ai7 drzim u kompu i necu se tako skoro razdvojit od nje. osim ako ne krepa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Adriaaaaaan....
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Moj najbolji plijen je bio µGuru Panel, kao svojedobno Asus iPanel Deluxe za TUSL2-C ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
|
Ah, kad se sjetim posiljki stock coolera iz Abita ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Fina bebica, nema što ![]() ![]() P.S. jako pametno što ju držiš na deki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Moraš probati HD4870 X2 na njoj, živo me zanima jel se bude upalila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
Prekrasno ![]() ![]() ![]() A šta je sa ovim http://pic.xfastest.com/sxs112/Intel/X58/03.jpg
![]() |
#19 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Abit MAX ploča, a da nema OTES. Čisto sumnjam ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
nece mi faliti kolko sam ih se nagledao i kolko su mi glavobolja zadale... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Šteta za abit, imao sam nekoliko ploča, i trenutno samo imam AB9 koju ne prodajem, najdraža ploča. Isto tako jedno vrijeme peglao Abit @ 939 ![]() Inače volio bi da se tvornica ne ugasi, jer mi je jedan od najdražih proizvođača. Baš bi u skoro vrijeme htio neku X58 quadGT. BTW uvijek mi je žao što nisam uze IC7 umjesto onog sranja od P4P800 E ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|