|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Bat skripta !
Bok dobri ljudi ! Čestit Božić i sve dobro na početku ovog posta. Kako bi glasila skripta ? Htio bi jednoj bat datoteci pridodat da se mi neka aplikacija pokreče s windowsima,ali ne na naćin da se kopira u STARTUP folder,nego da napravi ključ u reg bazi. recimo da se aplikacija nalazi na c:\nova mapa\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
pa trebalo bi glasiti ovako nekako reg add HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\aplikacija /v Aplikacija /t REG_SZ /d C:\NovaMapa\aplikacija.exe /f ali ovo gore iz nekog razloga meni ne radi...moram to jos malo prouciti |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pozdrav, znam da dizem temu 2 godine staru (bilo je i stariji btw ![]() zanima me jedna stvar... Switching audio devices u .bat fileu Zelio bih da to ovako funkcionira. Kada se normalno gleda telka i spojena je na komp i sve pusta zvuk na hdmi preko kartuse (hd5830) u telku i to je to. medjutim, kada se ulazi u jedan player koji je pisan u msdosu (.bat fileovi) da on switcha audio output sa hdmi-ja na integriranu zvučnu u koju su spojeni zvučnici i to je odvojeno od telke... a kada se player gasi da se zvuk prebaci nazad na hdmi output. to uspjevamo sa jednim malim programčekom samo čekirati koje kartice želimo, ali bi htjeli elegnatnije rješenje a ne znamo kako ![]() pa bi me zanimalo ako netko zna kojih to par linija koda treba unijet da bi to radilo... Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Lako je to dodat u tu skriptu, trebaš naći dos komande (programe) kojim možeš namjestit / odabrat default audio karticu i uz put ako može "prijavit" koja je trenutno default. Bez ovoga ništa od posla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
e pa to ja tražim, najgore od svega što neam ideju što tražiti, niti ista slicno, guglao sam svakakve pojmove i sve to al skripte nasao nisam :/
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
99 % nećeš ni naći jer nitko ili vrlo rijetko sada "piše" išta za dos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
ja sam za promjenu default audio device koristio autohotkey skriptu, Code:
#space:: Run, mmsys.cpl WinWait,Sound ControlSend,SysListView321,{Down} ControlGet, isEnabled, Enabled,,&Set Default if(!isEnabled) { ControlSend,SysListView321,{Down 1} } ControlClick,&Set Default ControlClick,OK WinWaitClose SoundPlay, *-1 return nes slicno sta bi pokretalo program: Code:
Run, mmsys.cpl WinWaitActive,Sound ControlSend,SysListView321,{Down} Sleep, 50 ControlClick,Button2 ControlClick,OK Runwait, Disk6xp.exe, C:\fox\diskexe Run, mmsys.cpl WinWaitActive,Sound ControlSend,SysListView321,{Down} Sleep, 50 ControlClick,Button2 ControlClick,OK ControlSend,SysListView321,{Down}.... ako sta pomaze... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|