|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nestala D particija
Nestala je particija D na kompu. Cudna mi je cijela situacija, jer je samo nestao odjednom. nije nista posebno radeno na kompu. to se dogodilo nakon sto je od cure mama istekala komp iz struje da bi ustekala nesto drugo. kad su ponovno upalili komp nije vise bilo D particije. nakon toga je isla istekat skener, pa se odjednom pojavila D particija i nije ju htio otvorit, kaze nesto u stilu D partition is corrupted, can't open. onda je opet nestala i sad je jos uvijek nema. iskreno nemam pojma o cemu se tu radi, ljudi pomagajte jer gore su dosta vazni podaci. p.s. gledo sam u control panelu, u disk managementu i ni tamo je nema. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
A je li vidis particiju sa nekim disk partition toolom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
mislim da nemam to na kompu, barem koliko ja znam. vidio sam nesto da ima programcica koji bi mozda pomogli, ali neznam koji da probam i dal ce to uopce imat smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ako bas nikako ne mozes dolijati do neke druge masine... probaj sa BartPE baciti pogled. Samo baciti pogled bez intervencije, posebno ako se pokaze da je samo do tvog okruzenja havarija. "Humanitarno" HR rekeTchinstvo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
mislim da nema. ici cu ovih dana tamo pa cu pogledat, neznam napamet kaj mislis da se mozda nesto fizicki otpojilo? takoder cu pogledat za free space pa vam javim kakva je situacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
evo da javim, particija se pojavila sama od sebe, iskreno nemam pojma kak. sad je sve okej, kao i prije. nadam se da ce tako i ostati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|