|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Preporucite multiplayer utrke za dvoje :))
Kao sto naslov kaze, molio bi da preporucite neku multiplayer igru utrkivanja (za dvoje). Mozda need for speed? I ako je moguce ukratko opisat kako se umrezit jer nisan igra igrice 5 godina pa san skroz ispa iz djira ![]() Oboje smo na Visti i bezicno smo online preko istog rutera Fala unaprid na odgovoru PS Moze i nesto drugo umisto utrkivanja auta, samo da nema pucacine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
trackmania nations forever |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ja bum ti malo topica ukral, naj se ljutiti. ajd onda i igre koje koriste split-screen za dva igraca ili vise (recimo motorstorm pacific drift za ps3 ima split na 4 ekrana) kaj se tice odgovora iletu. 1. utrke -nabavite si obojica live for speed demo. imas jednu stazu i sve opcije otkljucane i ak se sjecan 3 auta za utrku. ak ti se to dopadne (a trebalo bi jer je prava stvar za utrkivanje, citaj rekli bi u tri najbolje simulacije ikada je). spojite se preko neta i utrkujte se sa drugim vozacima. barem su demo serveri podosta puni. -na piceku brijem da svaka igra koju zemes ima i multi-lan opciju. tak da to nebi trebao biti problem s nalazenjem. no split je vec druga prica ![]() 2. ne utrke tu si nadi tenis nhl nba i brdo sportskih igara. vise manje sam fps multi player pa ovako, za mrezu i neznam dat pravi savjet. no kazu da je diablo2 co-operativna igra, pa onda sve rts igre. od starcrafta pa nadalje...c/c serijal, pa strategije age of empires i slicne.. onda su tu setlersi. igru koju mi jedan dio ekipe igra jos dan danas...od davne amige..znaci, ko voli naci ce nekaj u njoj. i neznam kaj da ti jos velim. pc igre vecinom imaju lan ili net opciju, no kakva je, treba li svoj server, dali mozete igrati preko hamačija itd itd, tesko ti mogu reci. prvenstveno vam savjetujem da si uzmete original igre koja vam se svidi, pa je zajedno igrate s ekipom prek neta. em vas je vise, em je zabavnije. kad pozelite igrati sami, lako nadete prazan server (tog uvijek ima) pa se utrkujete sami. eto, ekipa s iskustvom je dobro dosla. malo o mojem pitanju. zanima me prvenstveno za PS3. picek mislim da ima jednu hmm dve igre sa splitom...zanemarivo. znavi, PS3 je u igri Split-screen igre: prologue GT5 wipeoutHD MotorStorm PacificDrift Warhawk-online split i offline split (iako je to just on line igra mozes ju spilat s frendom na jednoj telki-istina, nezanimljivo je) Fall of man Virtua tenis 3 u najavi je novi bum na trzistu igara, mada je oduvijek sa nama, co-ops nacin igre. dva, tri, cetiri pa cak i osam igraca kao jedan tim u rjesavanju zadataka ili misija. zvuci fora, mada neznam kako bi to zamijenilo jedan klanski fajt u AA recimo ili BFu...no vecer, ekipica, pivice, rumene okice....obecava sate zabave. vidjet cemo...vidjet... edit:zaboravih napomenut da je tome pridonio razvoj plazmi i lcd tva u ogromnim velicinama tako da sada split-screen igranje nije vise buljenje u biljeznicu a5 formata...pogotovo ak se spila na plazmi 42" navise ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Isprobaj Flatout 2 u LAN-u. Meni jedna od zabavnijih utrka u multiplayeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
generally za igranje na jednom kompu... igra je free i velka 2.5 mb... jednostavna grafika i nista posebno ali vrlo zabavna i zarazna igra... moze vas igrat kolko god mozes tipki odjednom stisnut na tipkovnici bez da ti komp cvili ![]() Zadnje izmijenjeno od: master_dizaster. 30.01.2009. u 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
Race driver G.R.I.D
![]() |
#9 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008