|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Thomson Speedtouch dal da ga uzmem ili ne?
Nakon mjesec dana pritužbe da mi tu i tam zna puknut veza na dliknu g684t kojeg sam sam kupio, jučer mi se javio tehničar T-coma da je bio kod mene doma al da nikog nije bilo. Ja također nisam bio kod kuće. S čovjekom sam se dogovorio da mi ostavi Thomsona i da ću sam konfigurirati. Uspio sam nekako dobiti mamu pa je mogao ostaviti kod nje. ![]() ![]() Sad me zanima dal da mu dam G684t ili da mu dam staru kasdu? Produženje ugovora je na friško potpisano prije 3mjeseca. Tj. zanima me dal bi mu ja trebao platiti za Thomsona u slučaju predaje kasde? Zanima me i dal se može promijeniti antena na Tompsonu? Imam panelku na Dlinku g684t. Ako nije moguće, dal će mi isti efekt biti ako stavim panelku na mrežnu karticu na drugom kompu kojeg tjeram preko wirelessa?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo, isprobao sam Speedtouch i mogu reći samo jedno - Dlink by by. Nek si uzme i njega i kasdu a Thomsona ostavi. Testirat ću još dva dana pa ću vidjeti dal će u prodaju i panelka sa 240LMR kabelom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|