|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
FF 3.0.4 - TOTALNI RASPAD
Ovak, od kada sam stavio novi FF, ponekada mi se kod učitavanja zna "raspasti" cijeli sajt, sve mi izgleda kao da .css fajl uopće nije učitan... Jel netko zna više o tome? Zadnje izmijenjeno od: von Schultz. 09.12.2008. u 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
I još jedna stvar - kompletne stranice mi se ful ne žele učitati, facebook i myspace totalno štekaju, ma koma... Reinstall 0 bodova... Kaj sad? 3.0.3? Na toj verziji mi je pak flash štekao i filmići na youtube...? U isto vrijeme, IE radi najnormalnije... FF suckz... eehhhh |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Zar je moguće da je FF postao toliko loš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Ma nije los. Pace jako je dobar. Vjerojatno te nekaj drugo zeza. Probaj pocistiti sve kaj se tice mozille i Firefoxa (foldere, fileove) pocistiti registry sa CCleanerom. Pa pokusat opet instalirat 3.0.4 verziju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo, napravio točno kaj si rekao i opet sranja... Ima netko još neku ideju? Mrsko mi je koristiti IE...! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jel ti se javlja ovo: ![]() 56k WARNING, 350kb Meni se to često javlja kada posjetim Yahoo! Finance , te sam i na par drugih primjetio, ali sad se nikako ne mogu sjetiti na kojim stranicama. Ima tko ideju kako to riješiti. Koristim 3.0.4. verziju Firefox-a. Od ekstenzija koristim: Abduction! All-in-one sidebar Download statusbar DownThemAll! Forecastfox Foxmarks Bookmark Synchroniser Gmail Manager IE Tab PDF Download Tab Mix Plus |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Definitivno izgleda tako, ali kada pogledam VIEW / PAGE STYLE već je na opciji "basic style", prebacim ručno na "no style" i stranica ostane skoro pa ista. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
View - Page Style Inače, takav izgled se dobije i kad je iznimno sporo učitavanje stranica… |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Stavio sam betu i dalje se ponekad (ne uvijek) pojavljuju isti problemi - index.hr i monitor.hr se raspadnu, a facebook i myspace ful štekaju i krivo rade... ili pak uopće ne rade kak bi trebali... Zanimljivo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|