|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
h264
znam da je negdje bilo otvaranje topika jos prije ali nemogu sada naci pa par pitanja hancock 1080p rezolucija 1900x800 23fps pola filma mi radi super pola trza znaci gdje ima akcije tamo mi se vuce, probo sam s gom player, bsplayer free,media player classic sada bi vas molio konbinaciju codeca i koji je najbolji program ako mozete staviti linkove bio bih zahvalan i jos jedno pitanje kako mogu provjeriti dali mi je ukljucena hardverska akceleracija pretrazio sam ama bas sve i nemogu naci hehe valjda sam glup ![]() mod moze promjena imena topica u pitanje o x264 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovo su postovi (1, 2) koje trebaš, a BS player je sranje. ![]() Kad pokreneš HD za koji 100% znaš da radi kak spada kad je u pitanju hardverska akceleracija onda driveri od kartice daju informaciju prikazanu na slici. Pretpostavljam da je za nVidiju slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Onda ne bi trebal imati nekih većih problema sa slaganjem akceleracije. Skineš MPC Home Cinema i složiš sve prema onom prvom postu koji sam linkal. Na ovoj stranici imaš masu DXVA HD materijala koji ti mogu poslužiti za sprobavanje akceleracije. Samo se drži onoga kaj piše u linkanom postu i nemoj se zamarati s kojekakvim nepotrebnim codec-packovima i trebalo bi ti profunkcionirati iz prve. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|