|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
DVD player (720p,1080p )
Dakle trazim preporuku (ako je netko ima) dobrog dvd playera koji moze "probavit" ovakvke slike,dual layer dvd-ove itd. itd. ,posto su blu ray playeri jos preskupi a skidam ripovane blu ray filmove i taaako ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
dual layer diskove ti može odvrtiti bilo koji player, a ripane br i hddvd zaboravi da ćeš gledat na dvd playeru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo ovo cita sve samo neznam gdje ces to naci za kupiti. http://blog.4rev.net/2008-07/media-c...-media-center/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Philips 5990, upskejla na fullhd, ima usb preko kojeg čita i 250GB WD passport!...čita sve živo...potrebno je samo bubnut novi firmware za podršku za naša slova..... spec nakon njega Pioneer dv410.......pa panasonic S53 (ali nema usb)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Znaci oni mogu citat i pustat .mkv-ove ? Mislija sam da upscaling znaci samo da losiju sliku malo upskejla na jacu rezoluciju da nebude nikakva na nekoj ogromnoj plazmi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ono što ovi DVD uređaji rade je upscaling PAL sadržaja(standard definition) na HD. To ti obični puno bolje radi sam HD TV koji već ima ugrađenu tu funkcionalnost. Ja do sada nisam vidio DVD player koji ima mogućnost čitanja mkv-a. MKV ustvari nije format zapisa već kontejner poput AVI-a koji u sebi može imati streamove videa i audia koji su kompresirani različitim codecima(h.264,divix,MPEG2). Dakle za gledanje MKV-a HTPC, Popcorn,Dvico ili nešta slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Na žalost ne vidim podršku za MKV kod Icy Boxa.Najjači uređaj je Dvico Tvix ali mu je cijena malo viša i zasad nije dobavljiv kod nas.Uglavnom kad sve zbrojimo i oduzmemo uvjek se vraćamo na HTPC. Ovaj WD s obzirom na cijenu ima svjetlu budućnost. Nadam se samo da nema previše bugova što je čest slučaj za ovakve uređaje. PS Možda bi Besthija(Hardveraj) vidio interes u nabavci WD Media playera . Budući da su izvori HD signala problematični u Hrvata mislim da bi jedna ovakva stvar imala velik broj interesenata s obzirom na količinu HD tv-a prodanih kod nas. Cijena je svakako glavni adut. Zadnje izmijenjeno od: herion. 05.12.2008. u 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
popcorn hour a110 ima wifi tj. dođe 35 dolara više s wifi-em neki dan sam ga naručio iz amerike ugalvno koliko sam vidio stavr je bomba pogotovo za one koji gledaju .mkv |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|