|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
cod5 problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Baci malo oko ovdje > http://bashandslash.com/boards/viewtopic.php?f=28&t=742
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
|
nisam. btw... zanimljiva stvar mi se dogodila na kompu. igram red alert i nakon jedne misije mi konstantno izadje iz igre. danas, nakon toga, dobio sam i crni ekran, i vise nikako nisam mogel doci u windowse, osim u safe modeu. izbrisem ja lijepo sve atijeve drivere i dodjem u obicne windowse , kad ono, na desktopu mi stoji World of Warcraft free trial ikona!!!! ![]() uglavnom dok sam uninstaliraval sve od atia (folder ati technologies u program filesima), vidim najednom jos neki ati file kojeg (barem mislim da) prije nije bilo. otvorim, neki customer support, a u drugom folderu - upravo .ico file od one world of warcraft ikone. ono... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ako imas interni 56k modem, ugasi ga. Ja naravno nisam uspio kod sebe napraviti igru da radi kako treba. Nakon istalacije igre i patcha radi, cak sam odigrao prve dvije misije, nakon drugog pokretanja stoji samo crna slika i onda izadje iz igre :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
zvukom??? kakve ovo sve gore navedeno ima veze sa zvukom??? btw zvuk radi u redu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
EDIT BY MOD: O tome kakav je WoW, zadrži za sebe jer onako samo potičeš flame... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 04.12.2008. u 22:06. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|