|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
gdje ima za kupit A5 printer papira?
tražim ko luđak, za sada A4 manualno režem škarama (treba biti bijeli, na crte sam našao i to je ok, ali treba mi i čisto bijeli)? heeelp. ps - veće količine (ne 20 listova, već barem 500, 80gramski je ok) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
A5 je format po veličini pola od A4 . Koliko se sjećam bilo tako nečega za kupiti u knjižari kod mene u ZD prije nekoliko god. , ja sam kupovao sebi nešto više gramaže i u raznim bojama kad mi je bilo potrebno za neke stvari . Nisam gledao odavno jer mi nije trebalo ali mogu baciti oko kad budem prolazio (staviti ću to u moj najnoviji petogodišnji plan ) ![]() Mislim , ako je kod tebe tako siromašna ponuda po papirnicama onda ti je još najbolje kupiti paket normalnog A4 papira gramaže po volji u bijeloj boji kako ti odgovara pa se malo raspitaj koji ti je grafičar u blizini (omanja tiskara) . Oni ti imaju jake noževe , neki su na hidrauliku , sa kojima režu papir , pa ti cili paket od 500 listova izrežu u dva poteza i eto ti 1000 kom A5 ![]() Malo se raspitaj i vjerujem da ćeš naći ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|