|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Kabel i prekidac na kucistu
Stavio sam slike pa pogledajte,imam kuciste silverstone temjin 6 i imam taj kabel i prekidac na njemu i nemam pojma cemu sluzi,uglavnom 3 pina ima ovo crno malo cudo na vrhu kabela,kao da ide na cmos,tako izgleda.a prekidac je sa vanjske strane kucista. ![]() ![]() ![]() Ne vidi se jasno ali pise INT short i open na onom crnom, a na drugoj slici se vidi jos neka tri pina...bo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
case status, open, close najvjerojatnije... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uštekaš u za to predviđeni port na ploči. Ta tri prazna pina vjerojatno imaju istu funkciju kao ova tri popunjena tako da ih slobodno možeš zanemariti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Kad budem otvarao kuciste i micao komponente cu ustekat to,al nemam pojma gdje.dali sta uopce pise posebno na maticnoj za to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|