|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Siemens C-010-I ili Kasda
Da imate oba kod kuće kojeg bi ste koristiti za povezivanje jednog računala na adsl? Oba bi radila u bridge modu (dekle ne router). Prvo sam imao siemensa spojenog preko nvidijine mrežne kartice iz nf3 chipseta. Tu sam ponekad imao problema kada bi bio server za cod4, pa sam dobio besplatno i kasdu ali sam je spojio na marvelov mrežnu karticu koju imam integriranu kao dodatni čip na mbo. Koju bi mi bilo kombinaciju najbolje koristiti: nvidia-siemens nvidia-kasda marvel-siemens marvel-kasda |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
ja bi išao na marvel-siemens ako ne misliš ulagati u dodatni router. Meni je godinama recimo savršeno radila kombinacija kasda-buffalo router, dok kasda nije izdahnula pod naletom groma ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koristio sam i kombinaciju Siemens-nvidia (DFI Infinity nF4 Ultra s939) kao i Kasda-nvidia. Nikad nikakvih problema. Samo treba isključiti onaj nvidijin firewall (ako ga slučajno imaš instaliranog).
![]() |
#4 |
aka Mali Mirko
|
Je li vam Kasda zujala? Od Siemensa nikad nisam čuo niti glasa, a Kasda stalno ispušta nekakve zvukove cvrčanja. Popalio sam je nećaku koji je nakon adsla uzeo maxtv pa mu je stajala bespotrebno. Lako moguće da ću isprobati Siemens-Marvel. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|