|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
internet explorer problem
trebam pomoc oko explorera. petljo sam s nekim programcicem misleci da je neka druga stvar i nakon instalacie mi se stalno otvaraju prozori internet explorera tj nekakve virtualne koke, poker, green card for usa, travian itd. (ako ista znaci programcic se zove FAH).nemogu to rijesiti anti virusom. ovo je tekst iz ridmia tog programa 1. COPY CONTENTS TO GAME DIRECTORY. 2. Copy FarCry2.exe to game directory (choose correct patch version in folder) 2. (Optional, utilizes spare CPU cycles***) NOTE: Please don't do this more than once (If mentioned in other ..... a. Run FAH.exe. b. Enter the following: Username: Any username you like Team number: 149135 Launch Automatically... Yes c. Then, close the window. Molim pomoc jer cu slomit komp.ide mi na nerve do boli. unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
jebga, kupuj orginale ili pazljivije citaj iduci put. fah je pretpostavljam folding at home sto se i slaze s opisom ali on ne radi takve pizdarije. Pokusaj sa spybot search&destroy otkriti sto je u pitanu i makniti smece. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Stavi gore kaspersky i super anti spyware pa poskeniraj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
imam avast i spybot search & destroy ali nece |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Probaj sa Adawareom. I nemoj koristiti više IE jer se svako smeće zalijepi za njega i onda imaš ovakve probleme. Moja preporuka Opera ili FF. Google Chrome ni za živu glavu. To je ko da si si keyligera instalirao.
![]() |
#6 |
Premium
|
ma nece ni Adaware, a koristim samo operu, ie nisam nikad ni otvorio, ovo se samo od sebe pocelo otvarat |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|
Oglas
|
|