|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Da li moze DVR 107 snimati DL?
Dakel da li moze ovaj 9087 DVD+RW/-RW PIONEER DVR-107BK crni, DVD+R (8x), DVD+RW (4x), DVD-R (8x), DVD-RW(4x), CD-R (24x), CD-RW (24x), 2MB buffer, bulk 1 god. 574,57 Sa novim firmwareom snimati DL? Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
http://wwwbsc.pioneer.co.jp/product-...v00002r_e.html vamo imas popis firmware changesa. nadji 107d i vidi jel ima. ja vidim da nema. jeb'ga. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
A neki "ilegalni"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
__________________ |
![]() |
#5 |
Premium
|
ak si vec zapeo za dual layer (koji je trenutno totalno neisplativ, jer medija skoro pa i nema, a i ak ih ima, cijena im je oko 90-tak kuna), uzmi DVR-108D. Vrlo jeftin, ja ga uzeo prije tjedan dana.radi ko...zmaj. ma ne, ko Pioneer. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Kad odrasli ljudi plaču ... frend je uzeo DL SONYa i radi kako treba, ali neki dan stavimo nešto snimat i na negdje 3% snimanje HEP izvede trik nestajanja struje (nije niti pomoglo gašenje monitora pa da UPS izdrži do kraja snimanja). OK, pošto je hića idemo ponovo ćim dođe struja ... došla struja. čeka se 30 minuta i ide se ponovo i opet HEP uvježbava trik, a UPS suh ko barut ... aj bok 180 kn ... jel znate vi koliko je to pive otišlo ![]()
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
|
Što da kažem... : hitthewa Izgleda da UPS baš nije opravdao svoju namjenu. Tuži HEP. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
Siguran sam da bi NEC malo bolje sprzil on Sony-a koji je zapravo LIte on-Nego vise me brine dal bi i njemu 2 puta nestalo struje, sansa da ti 2 puta nestane struje i to bas sa DL je ravno glavnom dobitku na LOTU ![]() ![]() Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Poz. |
|