|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2004
|
najbolja tvrtka za kupnju računala
Po vašem mišljenju koja je tvrtka najbolja za kupovinu računala u Zagrebu???????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nepostoji takva postoji samo ona u kojoj ces manje zivaca izgubiti i vise ... Neznam odaberi si komponente i salji ponudu i onda ako nevalja nesto odma na reklamaciju i nedati da te jebu u mozak gg u kupovini ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
u linksu su dosta ljubazni, uvijek ti daju savjet, mozes ih pitati za sve prek telefona ( a i besplatno su mi instalirali windowse ![]()
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Lako vama u Zagrebu. Ides jebat mater kome hoces ako ti se nesto ne svidja. Ajde to uradi preko telefona iz Rovinja heheheh.... Ja inace kupujem svugdje pomalo. U diskontu sam kupio par stvari i nisam pozalio. Kupio sam i u hgspotu. Malo su tamo bahati al ajde,nek su. Iz info game sam dobio rabljenu plocu kad sam je reklamirao zbog crknutom bios chipa.(bas se vidi ko da je neko lupao po njoj),ali ajde sutim jer jos radi kako treba. Iz ve-mila sam uzeo neke stvari preko frenda. Links jos nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
links je zakon, ljudi se kuze, uvjek su friendly itd. imaju vise manje sve, pogotovo za overclock i modding oprema preporuka... ve-mil... za jednu karticu koja je bila neispravna sam cekao na reklamaciju vise od mjesec dana - nikad vise hgspot - snoopy, jel tebi tata mozda vlasnik hgspot-a? sa hgspotom nikad nisam imao dobra iskustva... autronic je skroz ok, imaju 99% onoga sto je na cjeniku (za raliku od feniks- kompjuKtora) imaju ok cijene i nisam imao problema sa njima, cak ni sa reklamacijama (kartice i hdd koje sam ja sjebo, oni su zamjenili bez rijeci) eto |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam u Ve-Milu imao najmanje sranja. U Linksu su u dućanu super ljubazni, ali sam servis čekao 10 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() nitko od rodbine mi nije niti vezan za HGspot, niti posjedujem njihove dionice niti slicno. jednostavno nisam imao nikakvih problema s njima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
kakva je tvrtka diskont24? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Sta god sam kupio u diskontu sam dobio u roku od 2 -3 dana, SVE sto sam trazio.AKo roba nije nabavljiva oni jednostavno skinu artikl s ponude. Sad ga vidis sad ga ne vidis. Niti ne trebas zvati da ti kazu da li ima ili nema. I jos nisam vratio niti jedan artikl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
Za hi end stvari definitivno diskont24, ponekad iznenadi i jpatelier. Hg spot odjebi obzirom da se oni furaju na povecanje kvantitete naushtrb kvalitete. WeCe Mil isto tako. Links su simpaticni decki al puno filozofiraju, cijene su im previsoke pa automatski ispadaju iz igre (simpaticna je i moja prababa). Ovo drugo ne pratim tolko, recimo znam da je za coolermaster najpovoljniji kvark, a za laptope laptop centar ![]()
![]() |
#14 |
Registered User
|
da li u diskontu24 kad kupiš sve komponente kod njih oni slažu računalo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Bah...ako kazes da su u ve-milu ljudi ugodni onda moras probat kupit u linksu pa ces itekako skuzit razliku. Prica o visokim cijenama u linksu definitivno ne stoji,tu i tamo se nadju neki artikli koji nisu konkurentni cijenom (Zalman npr.) ali vecina je otprilike ista kao i u svakom drugom ducanu. Uostalom odi na "konfiguracije" dio foruma i vidjet ces da je u idealnim konfama vecina komponenti iz Linksa i Diskont24....sto znaci da su to dva ducana koja imaju trenutno najnize cijene za one "najprodavanije" artikle. Diskont24 ima super cijenu ali to ipak nije pravi ducan,i prilazim im s dozom skepse.Kao prvo sve artikle treba cekat par dana,pa se eventualne reklamacije takodjer cekaju par dana duze nego u obicnom ducanu,kao i servisi.Nisu los izbor kom se da zajebavat radi par kuna. Ako cemo popricat o ljubaznosti i susretljivosti,tek tu links nema APSOLUTNO NIKAKVE konkurencije.Tko god je kupovao po raznim ducanima u zg ce se sigurno slozit sa mnom.Svugdje sam prije ili poslije imao nekih super-glupih problema...u linksu nikad.
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
kad se sve zbroji i oduzme jos sam najzadovoljniji s Ve-milom, Links mi je jako dobar ali se ne mogu otresti osjecaja da su malo skupi.... a i ve-mil mi je 500m od kuce ![]() hg-spot je samo svijetla tocka sto se tice poslovana s karticama jer primaju sve i svasta pod skoro svim uvjetima i jos ne lihvare pretjerano ali to je to sto se tice dobrih stvari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Copy-paste newsi: Firma br.1 u Hrvatskoj po krsenju prava potrosaca.Sad je ono sto svi znamo i sluzbeno i to je objavljeno,ni manje ni vise,nego na dnevniku u 7 ijebenih 30h.E...sto ce nekome past prodaja iza ovog...a sto nesto tu smrdi... Objavili su da je prema "Potrosacu", HGspot najgora firma u vezi vracanja pokvarene robe. I komentar neke individue iz HGspota. A komentar je bio u stilu: "Moram reci da sam iznenadjen. Ovo nam je prvi glas." -Pa zar MI??? -Ma neeeeee, to je sigurno nekakva zabuna
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
što se tiče mene - Links, dobar izbor stvari koje nisu drugdje zastupljene tipa h2o,kućišta,hladnjaka,... odlična ekipa, nikad im nije teško ako se nešto pita, za razliku od drugih - koje neću nabrajati, i što se tiče servisa, super zadovoljan, jer bi čekao par dana da sam u zg, ovako sam jedino čekao Overseas da dođe do mene.... my 2 cents.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Kad se samo sjetim koliko su me u VeMilu vukli za nos za zamjenu 8RDA+ i na kraju mi uvalili RABLJENU... Ili kako su nedavno na telefonski upit "Imate Zalmana 80D?" rekli "Da, do 5 sati bi trebao biti na skladištu" da bi u 5 i pol izvisio ko mladi majmun. Vga killer, zidar i Phiv3 su mi svjedoci. Links je još uvijek za mene numero uno, a za dosta stvari su među najjeftinijima u Zg. Upišite par pojmova u nabava.net i pogledajte gdje se nalazi Links, da ne bi puno filozofirao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Međutim - u slućaju problema Links je oduvijek bio korektan. Zato mi i nije problem pljunuti nekaj više kinte kod njih i biti siguran u 100% zamijenu u slučaju reklamacije. ma 2 pezos ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() links nikako ne nabavlja robu od HG-Šrota...štoviše nisam baš siguran da hg uopće ima veleprodaju... links je zastupnik za sharkoon i coolermaster to znam sigurno,a vjerojatno i za abit,chieftec,thermalright i zalman,tagan i bequiet....leadtek i gainward,a možda i epox čini mi se da uzimaju od VE-MULJa.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
meni na napajanju chieftec 360 w pise uvoznik links....kupio sam ga u hg spotu (nema linksa u sibeniku), cak je jeftiniji nego u linksu..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ekspert iz sjene ...
|
Tjah ... ja sam gledao MB, miševe i slične stvari ... Ima puno toga kaj nema U HG-u, a Links ima. Ipak - za duplikate u cijenuku - HG je jeftiniji ![]() NPR: MX 1000 cijene za cash ... Links: 610 Kn HG spot: 559 Kn 51 Kn razlike u korist HG - spota, pa ti meni pjevaj borbene ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Logitech - Ve-MULJ Asus- MSAN EPOX - VE-MULJ Abit - e on di mogao biti u distribuciji HG (i Matsonic isto) Trust - isto bi mogao biti HG M$ periferije - e to neznam (ako neko zna nek javi) a što se tiče borbenih...baš je frend pričao da ima stranicu sa sovjetskim revolucionarnim pjesmama...pa ak te zanima ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Mis je vrlo los primjer za usporedbu HG-Spota i Linksa. Ocito je da je HG-Spot puno veca firma koja ima jaaako velik obrtaj robe te su joj dovoljne i vrlo male marze da ostvari zadovoljavajuci profit. Links s druge strane mora negdje i zaraditi,on je ipak mala firma koja si nemoze dopustiti da usprkos velikom broju kupaca - propadne! Tih par kuna extra zarade ce pobrat na egzoticnijim artiklima koji se rjedje prodaju i na koje su prisiljeni staviti vecu marzu da bi negdje i zaradili. Naravno da ce na "hot" artikle staviti sto je moguce nizu cijenu jer to su artikli koje kupci prve gledaju kad otprilike provjeravaju cijene u ducanu.Ako netko zeli kupit comp i ide gledat okolo po ducanima cijene,uvijek ce prvo pitat posto taj i taj proc,posto ta maticna i kolko su graficka i ram.Kad vide da su im te cijene VRLO konkurentne odlucit ce kupit cijelu konfu tu.Links ce zaradit nesto na procu,ramu,maticnoj,grafi a nesto malo vise na stvarima poput miseva,tipkovnica,coolera,kucista,ledica i slicnim "manje bitnim" komponentama. Na bitne komponente su jednostavno prisiljeni staviti niske cijene inace nece biti konkurentni,a upravo te "bitne" komponente cine vecinu nasih kupovina pa smatram da ne gubimo nista (u monetarnom smislu) ako kupujemo u linksu a ne recimo u HG-Spotu.Usporedit cu jos malo cijene u Linksu i drugim ducanima pa cu postat ovdje...da i sam vidim da li sam u pravu ![]()
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
Ja sam uzeo miša iz Sig-a i na naljepnici piše da je uvoznik MSan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Evo najboljih iskustva sam imao u feniks-u iako ekipa nije bas "naucena" o hardveraju i inim stvarima ljubaznost je na takvoj razini da nisam nigdje vidio... Kvark je takodjer jako korektan bio. Sa linksom nisam imao ljepih uspomena a i cjene NISU iste ko drugdje ja sam mogao kupiti kuciste nekih 200/300 kn jeftinije a isao sam u links jer su bili "user frendly" sada znam da sam se zajebao. Najnize cjene imaju velike trgovine ve mulj hgshrot itd... Rekao sam i ponavljam NEMA najbolje trgovine nego samo ona u kojoj ces izgubiti VISE i ona u kojoj ces izgubiti MANJE zivaca.
![]() |
#30 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|