|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
xvid na dvd playeru s titlovima
da li je za gledanje nekog filma sa hrvatskim titlovima na dvd playeru dovoljno skinuti tj. pokrenuti film koji je formata xvid ,naravno na dvd playeru koji podržava xvid format i sve to prije snimiti na cd na način da se i film i titl.srt isto zovu da bi film mogao normalno gledati na dvd playeru ili postoji još nešto što se mora učiniti..hvala svima na odgovoru....ako je to točno ,da li se može ubaciti više titlova i kako se onda odabere željeni..? Zadnje izmijenjeno od: tor. 19.11.2008. u 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
pa ako player podržava titlove, to je onda sve što moraš učiniti (snimiti film i .srt na cd, oboje istih naziva) ako player ne podržava titlove, ili želiš veća slova a u playeru nema te opcije, treba titlove 'zalijepiti' na film ako ne znaš kako, onda prati izvrstan vodič člana Coste, stvarno je jednostavan. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=15141
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Na Pioneerima ne trebaju biti istog naziva titlovi kao i film. Samo je potrebno trpati filnmove i titlove u jedan folder radi lakseg izlistavanja istih, ako ima vise filmova po mediju. Takodjer sam primijetio da ponekad nije dobro postavljena ekstenzija kod srt/sub fileova i onda takve titlove player "ne vidi" i moram im editirati ispravnu ekstenziju na kompu i ponovo snimiti na medij tako editirane... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da se nadovežem na ovu temu.. Uzeo sam sad ovaj pioneer dv-410v i titlovi su stvarno presitni Ima li pomoći osim lijepljenja titla na film? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
spominje se drugi firmware, proguglaj više malo... Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
guglao sam i našao firmware i sve ima li šanse da pioneer izda firmware i da ispravi titl problem jer ovi unoficial firmware-i su bugoviti |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja na dva pioneer dvd-a koristi firmware sa stranice http://www.pioneerfaq.info/index.php i nikad problema.
![]() |
#10 |
Premium
|
ok hvala Stavio sam firmware, zasad je ok, osim što ne radi random, a u opisu firmware-a piše da je popravljen, ali eto, da nećemo bit sitničavi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|