|
![]() |
#1 |
Guest
|
(riješeno) TV kartica Video Wonder DVB-T - software ne radi
software ne radi ..kad se instalira i kad ga hocu otvorit, onda mi javlja Failed To CoCreate Instance..ljudi pomagajte ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Rijeseno, hvala ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobro, ali kako? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
ma nemam pojma opet isti problem...ne sjecam se kaj sam onda napravila |
![]() |
![]() |
#5 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Iz pravila podforuma, da si onda odma napisala sad bi i znala rjesenje ![]() ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
nemojte se ljutit al cim otkrijem u cemu je problem, odmah cu to podijelit s vama, pozdrav |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Ma nemam pojma kak je opce i radila..raskopala sam sve vadila i stavljala nazad..al nista, opet ista poruka, ni s drugim programima ju komp opce ne vidi, tako da sam odustala od gnajveza s njom i naravno ne bih je nikom preporucila...mozda cu kupovat drugu a mozda i necu.. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Evo ovako..dakle CD koji ide uz karticu nije instalirao drivere vec samo program za gledanje, tako da u device manageru uopce nije bilo tv kartice kao komponente, dok sam ja to skuzila, hmm, s device managera sam povukla drivere koji su onda instalirali karticu video wonder dvb-t sa CDa..nakon toga ona je bila vidljiva u device manageru i nakon toga sve radi ok ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|