|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Spajanje TV - PC... znan... opet...
Kupila san LCD KDL37P3020 i htjela sam ga spojiti sa rachunalo. Prijashnju SONY trinitron tv sam spaja preko kompozitnog video ulaza na bochnoj stranici (zhuta) a na grafichkoj preko S Video prikljuchka. Zvuk mi je ishao preko pojachala na liniji isto preko kompozitnog chinch kabela. Medjutim kod nove televizije nikako ne mogu dobit sliku sa rachunala. Moguche da je u računalu problem jer niako ne mogu u displayu properties napravit "extend my desktkop to this monitor". Ukoliko imate neki savjet molim Vas pomoch. Inache TV je udaljen od rachunala "10m kabela" ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
hdmi kabel.uđeš u catalyst centar,basic-setup my display con.-go-staviš da lcd bude sekudarni monitor,extended desktop.stavi rezoluciju na 1280 x 720.ako grafička nema hdmi izlaz treba ti dvi-hdmi konverter. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam na gore navedeni način spojio cpu i TV...dvi-hdmi konverter i 8m kabla do TVa... Sada se počeo javljati problem da mi se svi programi izbrišu na TVu i nemogu pronaci nove dok ne resetiram TV(tvornicke postavke). Taj problem mi se nije javljao dok nisam spojio cpu i TV... Kako riješiti taj problem? Unaprijed hvala na pomoći... TV je Panasonic TH-37PV8... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|