|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Kupovina hardvera u Njemackoj
Vjerojatno cu ici na nekoliko dana u Njemacku. Je li tko tamo kupovao hardveraj i kakve su tamo cijene? Nekakav link na njihove trgovine? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
http://www.geizhals.at/deutschland/ cijene su ti kao i kod nas ili malo manje ali zato ima onoga kaj je kod nas egzotika koja se debelo naplačuje ali je tamo normala ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Malo si to ipak pojednostavnio ![]() DE je moja destinacija, omiljena tranzicija gdje se god ide BARA gore ili dole DE rado obiđem. Nije to bas tako mala razlika, ne znam koliko si cesto tamo. pogi, Najbi bilo grozno da si rekao i koji dio Germanije? Za instrumente i studio tehniku : Köln Photo : Berlin. Za masine : Reutllingen ...itd Ali postoji i jedna regija meni najdraza koja se zove Bavaria ![]() Ako hoces naj povoljnije u EU ides u centralnu ulicu upravo u München (Schw.str.) Tamo ces se uvjeriti koliko je (jos i danas) velika razlika u cijeni. Dok drugi gradovi imaju po jednu ili dvije kataloske kuce... München ih ima sve. Otto,Neckerman,Quelle... kupovna moc im je ogromna pa automatski i (pomalo) rade konkurenciju dilerima koji se onda tek trude jos bolje cijene dati ![]() Zato ako mislis omastiti brk za A/V i comp hardveraj >>> München = prva destinacija. Od centralne shopping ulice ce ti pozliti jer nema vece droge od kupovine u Münchenu ![]() Imas gomilu trgovina, tipa mali ducan gomila A/V opreme onako sa ulice, ali ako znas kome ides i znas koga trazis, onda takvi likovi otvaraju prospekte, zovu telefonom i dobivas drito po tvornickim cijenama, to se radi za prijatelje i stalnu ekipu. Ako ides u Bavariu .....saljem u PM opakog igraca ![]() 'o' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() Tri dana nekakvog simpozija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Logitech MX1000 50€ Oooo lijepa, o draga, o slatka germanijo : goood : : goood : Za ročkas si moj i ničiji ![]() Sljin sljin... Ne mogu živjet bez tebe, al kasica se puni polako, al sigurno... OOOOOOOĆĆĆĆĆĆĆUUUUUUUU!!!!
![]() |
#6 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Dobro, sexipilan je. Ali malo pre fajterski ![]() ![]() Sigurno je u Munceku povoljniji za nijansu, ali mozes ti to omastiti i u Media Marktu u Graz-u po super cijeni. Ili kod nekog mog haustor dilera ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Prvo se drzi u Berlinu Firme V O B I S Usporedi naravno sa MM-om, ali Vobis je u Berlinu veliki igrac i kad neko moze drzati citav lager Macovih G5-ica, to je dobar znak ![]() Imas je na svakom koraku, to je kao brand koji slaze odlicne deal-ove svaki mjesec i slaze u raznim segmentima + ima gomila komponenti za nabavu. Evo ti jedan bezobrazno veliki link da se izgubis u trazenju : CLICK ME mada,...Vobis ce ti biti dosta za sve ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Imaš stvarno sve i dosta je jeftino .MIšovinje , joysticki,Tipkovnice i fotići,kamere projektori..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja svoj raich špeceraj obavljam na slijedeći način: 1. odem na http://www.geizhals.at/deutschland/ 2. nađem kaj mi treba 3. pošaljem okolo par SMSova i malo ICQ 4. nađem nekog od frendova ko je doma i kažem mu iz kojeg dućana da šta naruči 5. oni naruče dobiju doma i pošalju mi po nekom od svojih ili kada oni krenu doma na neke praznike ili na godišnji ili na "bolovanje" ![]() dobre strane metode: 100% dobiješ traženu robu, nije neki veliki problem reklamirat ako je neispravna ili zeza, ako je male vrijednosti (do nekih 100 € niti ne platiš jer se to tretira kao poklon, jelti on/ona radi za € pa mi kunska sirotinja da si čuvamo te životinjice da se ne razbježe, a i održavanje prijateljskih odnosa pa su to poklonćići (podrazumjeva se da i ti njima neš kupiš u približnoj vrijednosti prvom prilikom jer je to u protivnom iskorištavanje....) loše strane: treba čekat do 7 - 45 dana da dobiješ ono kaj trebaš i kaj si naručio (koji dan da njima stigne, i dok oni stignu ovamo), isto tako i sa garancijom....
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
aka Mali Mirko
|
Dakle evo mene u Berlinu ![]() Bio sam u Vobisu u jos nekim trbovinama i nije to nista posebno niti jeftino niti skupo. 9800pro kosta 225 €, 5900XT 189-225€, przilice isto kao kod nas.... Uglavnom nikakve koristi, pogotovo ako se uzme u obzir gdje ti je garancija. Vracam se ja danas doma.... Jesam napomenuo da sam prvi puta letio avionom ? ![]() Eh da cijena surfanja 1€/min. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|