|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Toshiba NB100
Još jedan novitet na tržištu netbook-ova, standard Intel Atom 1.6, SATA disk, 8,9" glare screen...itd. Dobavljiv kod nas http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=8756 jedino što mi nije jasno "Radna memorija: 1x 1GB DDR2 667MHz (proširivo do 1GB)" Jedan video review http://www.youtube.com/watch?v=LrxoUati-Jc Ako je netko slučajno ima neka podjeli iskustva sa nama! ![]()
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Vidio ga danas u Chipoteci ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Vlasnik sam i Acer Aspire i ove Toshibe. Oba modela su jako zanimljiva no ipak dajem plus Toshibi. Design, autonomija baterije i puno puno bolji touchpad su za mene plus ko kuca. Jos jedna odlicna stvar je cvrstoca LCDa. Nema lamatanja zaslona, opcenito je jako cvrsto kuciste za razliku od Acera. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Ajd napravi mali revies vs. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Mozda sutra. Odoh sad van. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
a sta je na kraju sa tom podjelom iskustva? dvoumim se izmedu winda, ove toshibe i one-a i nisam ni najmanje pametan (nisam ni inace pametan ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
Od svih mi se najvise dopada HP mininote. Najkvalitetniji je i ima najvecu tastaturu. Mislim da je oko 90% velicine prave, ali mu je cijena visa i ima VIA CPU koji mi se ne dopada.. prije par tjedana je HP najavio da ce ugraditi Atome pa cekam da to dodje kod nas i vidim cijenu. Najpopularniji (po prodaji) je Acer Aspire One i on mi se isto svidja i to zbog velike podrske zajednice. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Abuser
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Sve u svemu preporučujem ![]()
![]() |
|
|
Oglas