|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Molim pomoć oko završnog
Imam temu objektivno ocjenjivanje kvalitete videa, koristim yuv format za to ocjenjivanje te sam sa službene stranice od matlaba(da program treba biti u matlabu) skinio program koji računa psnr u matlabu te ga malo modificirao te dodao još koje potprograme uz pomoć mentorice. E sada je uslijedio problem trebam napraviti program koji če rezultate tog psnr-a(trebao bi se dobiti vektor) spremati u mat file i to tako da se za svaki video spremi u poseban mat file taj vektor. Uglavnom trebaju biti negdje za 32 sekvence spremljeni vektori. Znam da nisam baš dao neko objašnjenje ali ako tko zna bilo šta molim da makar nešta napišete zato što u biti ni ja nisam sto posto siguran šta točno trebam raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Molim vas da mi pomognete! Uspio sam uz pomoć mentorice napravite taj dio m-file-a koji sam trebao napraviti, naravno javio je bio dosta grešaka ali ovu zadnju jednostavno ne mogu otkloniti. Izbaci mi ovu grešku: ??? Too many outputs requested. Most likely cause is missing [] around left hand side that has a comma separated list expansion. Error in ==> C:\MATLAB6p5\work\yuvquality.m On line 44 ==> fileBytes = filep.bytes; %Filesize1 Error in ==> C:\MATLAB6p5\work\petlja.m On line 11 ==> PSNR = yuvquality(fileraw , filetest , 352 , 288 , '420' , 'y' , 'all' , 10 , 3 ); sada naravno to greška nije mislim da fali uglata zagrada ali jednostavno ne mogu skužiti di je greška. Ako ima kog da nešta zna o tome neka mi se javi preko msn-a (bohorvat@inet.hr) pa ću postlati te m-fileove pa možda netko otkrije di je greška. I oprostite na nepismenosti zato što sam preumoran da smišljam smislene rečenice ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|