|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Canon pixma mp-210, ima li ekran ili ne??
Bok, evo gledam sad malo printere i odlučio sam se za canon pixmu mp 210. Buraz je otišao sad kupiti, a ja sam tek sad uočio nešto: Link u hg spotu, link na testfreaks.com, link na isvet.net, link na canon. Razlog što sam stavio više linkova čete i sami zapaziti ako usporedite slike. Naime, hg spot i isvet i još neke stranice su stavili sliku pixme mp210 sa lcd ekranom- koji ona (po canonu i par reviewa) nema ![]() Ali zato pixma mp470 ima taj ekran (po svemu ostalom izgleda kao pixma mp 210). Sad mi nije jasno kako dosta stranica može staviti pogrešnu sliku u opis tog printera. Iako hg spot ima pogrešne slike za još par printera. Jel onda ima neka tajna u vezi te pixme mp210- pa se negdje pokazuje s ekranom, a negdje bez? ![]() I, pretpostavljam, da ona na kraju nema taj ekran, jesam li u pravu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja ovdje ne vidim nikakav lcd http://www.canon.co.uk/For_Home/Prod...P210/index.asp
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
nema kolko vidim po slikama. prvo sam mislio da ima da se možda diže al dok malo gledaš čini mi se da nije tako... pogledaj si malo na youtubeu. http://www.youtube.com/watch?v=U14ESDoC-WY |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2007
|
Slika u opisu nekad nije tocna tj. u 90% slucaja nije tocna.... I taj printer MP-210 nema lcd ekran.. znam! prodal sam ih 100000.... Ovaj ti ima lcd ekran i čitač memorijskih... I ovaj koji si ti naveo i.... Printer/Scanner ink-jet Canon Pixma MP-520 cca750kn Citiraj:
![]() pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Hvala na odgovorima. I ja sam pretpostavio da nema kad nema na canon stranici. Ali je jako glupo da u opisu stave krivu sliku, i to na više stranica. Ali, dobro- nije ni bitan tolko ekran. Može lock. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|