|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() Imam navedeni 5.1 sistem spojen originalnim kablovima sa Audigy 2ZS sa čijim sam zvukom zadovoljan u odnosu na njihovu cijenu od nešto preko 500 kuna. U zadnje vrijeme iz subwoofera (bilo da je PC isključen/uključen) čuje se zujanje iz unutrašnjosti kutije, koje se čuje sa 4 metra, što me malo živcira. Zanimljivo je da kada okrenem sub za 90 stupnjeva oko horiz. ili vert. osi da zujanje nestaje. I druga stvar: kada ga iskopčam iz struje zujanje nestaje, ali se opet pojavi nakon kraćeg vremena. Zvuk iz suba je OK zujo on ili ne. Ima li tko ovakav problem, odn. što bi moglo biti uzrok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Trafo u subu je počeo zezati. Ako imaš garanciju, trk u servis. Jedino mi nije jasno kako to da ako okreneš po vertikalnoj osi za 90 stupnjeva sub zujanje nestaje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Da, to sa okretanjem je stvarno glupo - da tada više ne zuji. Ni meni ništa nije jasno. Laički gledajući, ispada ko da unutra nije nešto dobro zašarafljeno, pa ''klatara'', ne znam, jedino da ga otvorim i vidim. A što ću imati i vidjeti?? Zaboravio sam reći da u blizini nema ništa što zrači magn. polje (woofer nije magnetski oklopljen). Opet mi je glupo reklamirati ih zbog toga. Ne znam, nisam pametan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Pokušaj ga baciti sa metra visine na neku mekanu podlogu tipa tepih. Možda prestane zujati, a možda prestane i raditi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
Nemam digitalac, kuciste sam omotao dekom, jer ne mogu slusat prozujali wd ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Viš ovo je zanimljivo. Za 90° pa ne zuji? Trafo je otišao. Nema što drugo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas