|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Preporuke i savjet za vodeno hladenje.
Planiram pocetkom 11. mjeseca uzeti neko vodeno hladenje,pa sam gledao u hardveraju djelove,izdvojio sam otprilike ono sto mi treba,ako sam nesto propustio molio bih da me nadopunite,ili ako se moze slozit nesto bolje slobodno napisite izmjene. ![]() Zanima me dali je pumpa dovoljno dobra,jer planiram uzet i vga blok,ali tek u 12. mjesecu. hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo ti primjer mog vodenog: http://www.max-save.org/img.php?file=dtzjt8.jpg Samo prilagodiš VGA blok koji trebaš. Creva netrebaš uzet ta skupa. Ja sam uzeo u poljocentru obicna prozirna creva i super su(ok nemožeš tolko dobre lukove radit ko sa tygonom) Pumpa i radijator su super.Ovu od tebe izabranu neznam.Uzmi rađe provjereno. CPU blok uzmi rađe EK supreme acetal(dakle ne ovaj sa plexi) Cujem da ovi sa plexijom pucaju i da moraš bolje pazit oko šarafljenja bloka na maticnu i šarafljenja spojnica. Nemoj zaboravit uzet backplate za CPU blok. Tak možeš više pritisnut blok na cpu(bolje temperature) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Sve potpis osim tygon crijeva, jesu uber dobra ali jbt 250 kn ne mogu progutat nikako, dalje... rezervar isto po volji ja bi usparo 300 kn i stavio T line ništa mu ne fali. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ova crijeva koja si uzel ti nejdu na uvodnice koje si uzel. Slažem se da je to crijevo (meni) preskupo i još k tome nije 12mm(unutarnji)/16mm(vanjski) dimenzija koje tebi trebaju. Crijevo ti je to premalog promjera. Po crijeva odi u Pet Centar. Zelene boje su i cijene oko 10kn/m dimenzija 12/16mm. To su najbolja crijeva za tak malo para, a probal sam ih puno. Ostalo je ok.
![]() |
#8 |
Premium
|
Ok,uzet cu druga crijeva,al ljudi,cijena od 66 kn je za tri metra crijeva,a ne za jedan metar,a za ventove pise da se vrte na 950rpm,zato sam ih i stavio,ne znam cemu oznaka 2000 u nazivu.u svakom slucaju laze ili naziv ili specifikacija.Znaci treba mi crijevo 12/16 ili je jednostavnije promijenit nesto drugo pa da ovo crijevo moje ostane,jer planiram sve narucit iz hardveraja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Thanks Luxx,drzat cu se ovog.Nego da te jos pitam,koja mora bit tocna debljina crijeva koje budem uzeo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
Uživaj u ugradnji. I pazi da ne potopiš komp. Sve dobro stegni i kad puniš sistem pazi da ti pumpa ne potegne zrak. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|