|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Gainward FX5900XT GS
Samo me zanima do kojih limita je netko uspio natjerat karticu da radi stabilno i s kakvim napajanjem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
500/910 s MS 400W koje umjesto 12V daje max 10.5V... Jos nisam dosao do one granice gdje bi mi se poceli pojavljivat artefakti... to cu isprobavat s boljim napajanjem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Sumnjam da si uspio toliko naclockat s tim napajanjem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
E, to i meni driveri javljaju da je napajanje preslabo čim dignem iznad 480/880:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
A napajanje ti je? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Napajanje je prvoklasni šrotex od 300W. Evo, baš sad eksperimentiram da spojim 2 napajanja, pa da jedno napaja matičnu ploču, a drugo bi napajalo diskove, CDromove i dodatni molex od grafe...možda budu bolji rezultati. E sad...nisam siguran baš za žice. Spojio sam zelenu i crnu, četvrta i peta žica na strani konektora gdje je i sigurnosna kvačica i napajanje je stalno upaljeno.....sad me zanima dal mogu samo te dvije žice spojit sa istima na drugom napajanju tako da matična ploča gasi i pali oba napajanja??? Jel me uopće itko skužio:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Treba kaj skurit??
|
Aha, znam na ćemu si jer imam isto takvo prvoklasno napajanje kojem ne znam ni ime tak da se nemoj čudit kaj ti grafulja štuca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Znaš ti ime svog napajanja ![]() ![]() Mene zanima kako uopće spojiti 2 napajanja, jer imam jedan problem. Naime, imam codegenovo kučište za mATX ploču u kojem slažem komp koji će služiti kao dvd/divx player, a konfa bi bila asus p4p800-vm + 2x256 a-data vitesta, 40 gb maxtor + celić 320 ili neki p4, pa mislim da ugrađeno napajanje nemože podnjeti nikakav overclock ovih komponenti (codegen200w). Kupio bi nekakav 300w chieftek ili sl pa stavio da napaja proc, a ovaj codegen ostalo. Pa kako onda to napraviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Treba kaj skurit??
|
A i da ga prodam nemam love za nikaj drugo tak da trenutno niš od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Zelena i siva žica u spojene pale napajanje, stoga samo treba spojiti dotične žice na oba napajanja, pa će matična paliti oba u isto vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
...pa će matična paliti oba u isto vrijeme... ...i...grafa se doslovno zapalila, soba smrdi već drugi dan ![]() Selim u ATi klan, dosta mi je kartica od kilu i pol koje dodiruju HDD ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Za početak uzmi si R9800pro, Saphrreov ili Club 3D ![]() |
|
![]() |