|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Problem RunDLL (vista)
Kad ponovo upalim pc ili ga restartam jave mi se 4 runDLL errora... Error loading C:\windows\syste32\nvsvc.dll Error loading C:\windows\syste32\NvMcTray.dll Error loading C:\windows\syste32\NvCpl.dll Error loading C:\PROGRA~1\MYWEBS~1\bar\2.bin\M3PLUGIN.dll i ispod svakog pise da "specified module" nije pronaden |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
NVIDIA Driver Helper Service (NVSvc) nvsvc.dll nvsvc.dll NvMcTray.dll NvCpl.dll ta 3 su od drivera za nvidia grafe. napravi uninstall nvidia vga drivera C:\PROGRA~1\MYWEBS~1\bar\2.bin\M3PLUGIN.dll je registriran kao mallware i možeš to isključiti preko msconfig-a makneš to iz statrupa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
kak je moguce da je to od nvidie kad imam atijovu karticu....i nikad nisam snimal drivere za nvidiu??!!malo cudno... znaci sve u tome msconfu na starts up iskljucim sva ta cetri errora koja mi se javljaju?! ok hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
kako to jel mi mozes pomoci po detaljno kako da skinem to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Preporuka je da skineš Spybot ili nešto slično pa skeniraš cijeli sistem. Možeš to maknit iz startupa, a možeš i po ovom linku maknut mywebsearch. Ako hoćeš maknut samo iz startupa odi na Start -> run -> upiši msconfig i odi na ok -> odaberi tab Startup -> makni kvačicu sa onog unosa što se odnosi na taj plugin |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Iz startup-a ga makneš tako da u Run upišeš msconfig, odeš u startup tab i tamo ga nađeš i makneš kvaćicu. Ako je malware, moguće je da ga tamo nećeš naći, pa bi bilo dobro da baciš HJT log OVDJE Po tom se logu može napravit da se ne pokreće u startu, i naći zaraženi folder pa ga obrisat.
![]() |
#10 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|