|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
26:24
zee germans lose again, buahahahahhahahahhahaha ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ZZ'GERMANS ARE SHOT!!!!!! ![]() ![]() ![]() :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ŠAMPIONI Uf koliko sam živaca potrošio danas! Svaka čast sad treba prvo otić slavit a onda prirediti doček! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Svaka čast dečkima, još jednom su dokazali da su najbolji ![]() ![]() Žalosno je da će za 2 tjedna opet svi dangubiti za nekim niškoristi nogometašima, a na rukomet će odlaziti rijetki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
na naši su legende:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
¤¤¤Bravo naši!¤¤¤ Kolko sam samo ja živci izgubil no sad sa Happy Bravo naši:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
![]() |
#9 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Iducih pola godine ne mogu ići na manikiranje noktiju jer sam ih sve "potrošio" kada su naši gubili i po 3 gola ![]() ![]() Svaka im čast i slava, kaj je je, NAJBOLJI SU :clap: :clap: :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
glavno da gube cijelo vrijeme sa 2-3 razlike onda na kraju nešt iskrumpiraju i pobjede sa 2 gold prijednosti ali oni su zato legende: goood : : lol2 : : finger : : nono : : pirate :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ja tu nisam vidio nikakvo gubljenja živaca. Samo pogledate Linu i znate što se događa na terenu. Zabrinut sam kada mirno sjedi na klupi. Imam i nekoliko prijedloga za budučnost. 1. Lini dati drugorazredne igrače da ih trenira. Za godinu dana će biti prvaci svijeta. 2. Ovima staviti kuglu oko noge da ne mogu igrati. 3. Osnovati drugu ekipu Hrvatske od onih iz točke 1. Tako će rukomet dobiti na uzbuđenju a u finalu će igrati Hrvatska protiv Hrvatske. Ovako su previše jaki za ostale.
![]() |
#12 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Uf, poija sam se ziv na pocetku 2. poluvremena.. Ali svaka im cast!! :clap: :clap: :clap:
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
...jupii...čak sam nekaj zaradil na njima....hehe... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
MI PRVACI:clap: MI PRVACI:clap: ![]() ![]() svaka čast dečkim svih su pregazili:burn: a najslađe pobjede bile su ova i protiv Slovenaca ![]() ![]() MI HRVATI:clap: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ko ide na trg sutra?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Na trg idem garant. Popili su mi žifce, al nema veze glavno da su dobili. Jedna ![]() DOJČLAND, DOJČLAND AUFIDERZEN!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |