|
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Vezice ili gumice ? jer vezice se daju naci u bauhausu , pevecu i ostalim takvim ducanima , uglavnom na elektro odjelima u raznim sirinama i dimenzijama pa cak i bojama . a gumice sam jedino vidio kad ih dobijes na punjacu od mobitela . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Mislis na ovo? http://www.links.hr/index.php?option...kl=070.700.015
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pa ne znam di ih ima ali nisam stavio link na vezice. Ko da netko kaže ja bi crvenu t-shirt majcu, a ti mu daš crnu majcu s kragnom... Sve u svemu u ducan sa elektro opremom pitati ili bauhaus...tam bi moglo biti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Anvil of Crom
Datum registracije: Dec 2006
|
Thx momci na odazivu, ali nigdje nema za naci polietilenske spirale za namatanje kabela jedino kaj sam nasao je talijanska firma a ono lol... http://www.cieffeplast.com/croato/ProdottiFrameset.htm ajde jel ima netko ikakav info jer je puno prakticnije vezat 50 racunala tim pa kasnije skidat nego stavljat plastične vezice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zašto ne uzmeš neku recimo nelijepljivu traku i onda omotaš kablove s tim (ako želiš "sleevati"), također imaš i sleeving kitova za kupit koji su ipak skuplji. Ako misliš samo jednom to napravit i ne dirati možeš i s "izolirkom". |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ajde da ne otvaram novu temu, jel' itko zna gdje kupiti snakeskin za kablove... U biti nije bitno da je snakeskin već nekakav sličan sleeve. Sa svojim Lenovom L220X sam dobio neki fora spiralni pa me zanima jel' ima nekaj takvo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
mislim da ovak nekaj spiralno i plastično sam videl u algoritmu. ima i od tkanine.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|