|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
prijelaz s xp na vistu takodjer problem driveri
imam takodjer sličan problem s driverima za vistu,naime prešao bih s xp na vistu ultimate i sve bi to bilo ok da nemam problem s driverima,a to su problemi za printer(epson r300 i scaner mustek 1200 plus)za koje nema drivere za vistu niti na njihovin službenim web stranicama niti bilo gdje na netu osim ako ja ne znam kako do njih,pa pitam: ima li kakve druge opcije da mi ti uređaji prorade na visti,da kažem da imam još jedan komp koji ima instaliranu vistu i ti uređaje definitivno na njoj ne rade,osim eventualno printera ali polovično,(ne prepoznaje catridge) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Hm.. ako govorimo o istom printeru Epson Stylus Photo R300, on radi na visti !! Mislim ja imam taj printer i radio mi je sasvim normalno na visti dok sam je koristio. Printer je bio prepoznat automatski i jedino što mi nije radilo je bilo printanje na CD/DVD. Također kad sam mjenjao catridge, problema nije bilo. Isto tako imam poznanika koji ima isti printer te je na visti i sve osim printanja na medije radi odlično. Verzija viste je ultimate. Za scaner nebih znao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
a da još pitam da li postoji neki način da recimo na visti ultimate prorade driveri koji nisu za vistu nego samo za xp windowse ima li neki trick da kažem prorade ti driveri koji su za xp da dakle prorade i na visti, može li se to nekako napraviti?jer kada želim recimo za spomenuti scaner staviti drivere od xp kaže mi poruku wrong os driver,isto i za printer |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|