|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Nema zvuka na Gigabyte P35c-DS3R
Složio sam si novi komp, instaliro XP SP2 windowse, instaliro drivere za matičnu i nemam zvuka. Uz ploču nisam dobio bundle jer sam je kupio prek tržnice pa sam drivere s neta skidao prek drugog kompa i tako ih instalirao na novi komp. Prilikom instalacije drivera piše u stilu: Drivers have been successfully installed... Ali na device manageru uz Other devices i uz Sound and Audio Devices se pojavio Bus Driver for High Definition Audio koji je pod upitnikom i uskličnikom (onim žutim, jelte). A na Sound and Audio Devices pod CP piše No Audio Device. Kada, recimo, pokušam pokrenut Winamp da nešto svira on dobijem poruku: Bad DirectSound driver Please Install proper drivers or select another device in configuration. Drugi device nemam, dakle nemam posebno zvučnu karticu. Ne znam šta bi više probao... pomagajte ![]()
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Bili mogao navest potpunu konfiguraciju?Ispuni opciju moj komp ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako si instalirao sve sa CD-a, samo napravi automatski update drivera i MS UAA bus driver bi se trebao instalirati, a nakon toga i zvučna kartica.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|