|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Xvid problemi
Pocetnik sam u ripanju, pa me izluduje jedan problem - kodiranje s xvid-om!!! Skinio sam Gknot, podesio ga i koristio po uputstvima na doom9.org, a xvid podesio kako je Tor napisao - kad ono MAUNA!!! Nemam pojma vise u cemu je problem, probao sam nekoliko filmova, spotova, ali uvijek isti rezultat, Gknot sve obavi uredno i spojim zvuk, ali kad zelim pokrenuti gotov film ispise mi se ova poruka: AppName: bsplay.exe AppVer: 1.0.0.807 ModName: libavcodec.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 001f3743 (probao sam i sa MV2Playerom - isto!), to se pojavi cim film krene, odnosno odmah u prvoj sekundi filma!!! Probao sam i onaj fajl bez zvuka, isti rezultat. Kad sa kodirao s divX-om to se nije desavalo i film radi, ali ja bas hocu s Xvidom da kodiram! Pomagajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
probaj uninstalirati codec i ponovo ga instalirati. vjerojatno je u tome proble. a da budes siguran da ti taj video materijalnije krvi, snimi ga na CD i proaj ga pokrenuti kod nekog drugog.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
pa probaj sa add/remove pa vidi jel bu kaj bolje.
![]() |
#5 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Nemojte se zaljetavati i stavljati hrpu codeca "ako zatreba". Samo se usere stvar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Napravio sam kako je Bl@de predlozio, samo sam reinstalirao xvid i sad radi! A taj livavcodec.dll mi koristi ff show, cim ga instaliram i potvrdim da cu njega koristiti po defaultu on za xvid i za jos gomilu dr. formata stavi upravo livavcodec.dll! Zato sam se i njega rijesio, te koristim samo xvid, te sad nemam problema! Ne zam zasto ff show stavlja livavcodec.dll (zar nega ne bi trebao koristit samo ako nema "pravog" codeca? a xvid sam prije toga instalirao i trebao ga je naci??!!!) Nevermind.... bitno da mi sve radi ![]() Hvala na pomoci i savjetima! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pogrešno. Za gledanje filmova ti ne treba codec, nego samo filtri. Tek za kodiranje je potreban codec. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|