|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
zalman fps gun,misljenja korisnika
kupio bi si to cudo,al bi htio prvo cuti misljenja korisnika iz prve ruke,dakle onih koji ga imaju i onih koji su ga imali(te zasto ga vise nemaju) znaci mane,prednosti,tezina,ponasanje u fps-ovima,dali ga koristite samo za igre ili i za every day upotrebu,eventualni kvarovi,velicina podloge potrebna za normalno koristenje,neka slika u usporedbi sa obicnim misem ili sa necim drugim(npr kutija cigareta ili tako nesto )da se moze vidjeti prava velicina moze isto tako i preporuka neceg drugog slicnog fps gunu,naime dojadili su mi misevi za igranje,a probao sam skoro sve sto valja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jedan od mojih frendova iz cod4 klana za koristi i, koliko znam, vrlo je zadovoljan njime. Kontaktiraj člana 'Lupe' na www.cck.hr
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
nije los osjecaj dok ga koristis ali se malo problematicno naviknuti na njega, barem je meni tako bilo... i definitivno ti nece valjati ako imas imalo vecu ruku, nakon nekog vremena ti se prsti ukoce ako nemas mjesta da ga fino obuhvatis... inace je totalno fora jer dobijes nekako drukciji dozivljaj fps-ova, a za every day upotrebu definitivno nije |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ajde jos neko nek se izjasni pa moze tema u bazen podataka.... ![]() |
|
![]() |
![]() |