|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Problem s USB-om
Dakle imam novi usb tocnije Apacer Handy Steno AH221 i dobila sam upustva da prije koristenja napravim sljedece: to remove usb 2.0 flash drive device safely by clicking the icon "stop mass storage device"as shown unplugging it from the usb port in Windows ME/XP/Vista/2000 ok..sve ja to napravim..ali kao da i nisam..pa me zanima sto tocno treba napravit?cemu ovo sluzi sta sam kao trebala napravit....i treba li svakom usb prije koristenja ovo?
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
To je najsigurniji način za vađenje USB uređaja, a kada to napraviš treba ti jeaviti da je sada sigurno iskopčati USB uređaj bla, bla, bla...Što tebi javi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Pise mi Failed..i pita ocu li ponovit ili ne....i nakon toga hocu li sad restartat svoj komp...
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Valjda misliš poslje korištenja a ne prije? Ova procedura će javit grešku ako još uvjek pristupaš podacima s njega (npr. u Wordu otvoren dokument ili u File Explorer - u selektiran uređaj/dokument). Dakle, zatvori otvoren dokument ili promjeni selekciju na Desktop ili MyDocuments (u principu na bilo što drugo a da nema veze sa stickom). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Možeš namjestiti Windowse tako da ne trebaš stalno klikati "Stop mass storage device itd." jer osobno, postane mi zamorno kad trebam baratati sa više stickova u kraćem vremenskom periodu. Za to trebaš učiniti sljedeće: My Computer > Properties od USB ključića > Hardware (pronađi tamo svoj ključić na popisu diskova) > opet Properties (ali od ključića ovaj put ![]() Inače, kad ovo odabereš Windows neće zapisivati cache na ključiće tj. stickove. Time gubiš nešto sitno na brzini, ali barem ne trebaš stalno klikati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Hvala vam svima...vrlo ste helpful ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|