|
![]() |
#1 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Snimanje s kamerom-šta,kako,čega?
Dakle, imam Gainward 7600 GS AGP, grafičku, imam kameru s činč izlazom (ne videokamera za kućnu upotrebu nego kamera kakva se koristi za videonadzor.), imam EMU 02020 usb zvučnu, i "sve po 13 kn" mikrofon. Šta , kako, s čim s kim ovo sve upariti/spojiti da se može snimati slika i zvuk u komadu kao da snimam s normalnom kamerom. Dakle i zvuk i slika u komadu. Hoću da se kačim na jubito, i ja bi da budem popularan. ![]() Živili!
![]() |
#2 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
brijem da ti je to na vga samo video izlaz. (s-video, komponentni ili obični, zato ih je više) pa da spojiš na telku. http://www.esonex.com.hk/ver2/news/r...GS_AGP_set.jpg za snimanje moras uzeti ili grafu sa video ulazom(ati to zove AVIVO, a nvidia ima isto tako nešto), ili odvojenu PCI karticu za hvatanje videa, sa 1(ili više ulaza) link ili tv karticu koja ujedno ima i video ulaz (99% ih to ima) link Citiraj:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=OvkYr4CJjAM
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 10.10.2008. u 15:13. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Zaboravih reći hvala. Onda ću to riješiti preko TV kartice. BTW. šta se tiče čeha; ![]()
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|