|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
baterija za HP laptop
prenosim upit jedne kolegice: Pitaj forumaše jel imaju kakvih iskustava s firmom Arhiteh iz ZG. Naime,mene zanima kako navodno originalna bat.za HP530 s 8 ćelija moze bit u njih duplo jeftinija od originalne 4 ćelije u npr.firme Megatrend di je 1200kn. Čula sam da se te cijene kreću oko 1000kn Ne da mi se naručivat mačka u vreći ni ić u Dubravu u ZG to tražit ako ima nešto sumnjivo u tome...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovdje nude zamjenske da može usporediti cijene http://www.baterije-shop.com/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam kod njih uzeo 6820s i dečki su više nego OK, jedino su prostor i lokacija u banani. To je ulica Hrvatskog proljeća, negdje dublje u zgradi, ne vidi se baš s ulice... Ako se radi o originalnoj HP bateriji, nemaš brige. Oni su inače nešto povoljniji od većine ostalih trgovina...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
Jak upio kod njih za 530 8cell 64AH ...bat mi drzi 5 sati cca a platio ju 600kn ![]() ![]() takodjer se slazem da je lokacija u banani...u jednom malom prolazu onako kroz zgradu .izgleda izvana ko vrata od skladista ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|