|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
MBO BIOSTAR, s. 775 savjet
da li valjaju što ove matične ploče,mislim kakva je njihova kvaliteta evo konkretno ova MBO BIOSTAR, s. 775, GF7050V-M7, nVidia MCP73V, BUS 1333 MHz, VGA, serial ATA II, RAID, 7.1 zvuk, DDR 2, 1Gbps, mATX 2,naime da je kupim jer me sadašnja ploča zahebava Zadnje izmijenjeno od: robi64. 10.10.2008. u 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Nisi mogao u ovaj topic pitat to pitanje? http://forum.pcekspert.com/showthrea...110247&page=22 Jel to HTPC konfa,odnosno,postoji li razlog zašto forsiraš mATX format?Integrirka ti pretpostavljam ne treba jer imaš pravu karticu,ili sam u krivu? Ako ti nije bitan format,i nije bitna integrirana kartica,onda uzmi neku P35 ploču od Gigabytea,novu polovnu,nebitno. Biostar je ok,zavisno o namjeni.Za neku rock stabilnost tražio bi dalje,ali za neke lude overkluok rezultate je pun pogodak ako imaš prave uvjete,što nemaš,jer ja znam samo dva-tri lika ovdje da ih imaju.To ne važi za ovu ploču ovdje naravno Počeo sam filozofirat-za neki trouble free rad uzmi pravu ploču sa P35 chipsetom i nikakvih problema nećeš više imati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|