|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
(riješeno) Boot screen problem
Molim vas za pomoć,ovaj mi problem ide više na živce a neznam kako ga ukloniti...kad palim komp prije onog loada windowsa uvije mi se pojavljuje upozorenje da odaberm koji će boot sreen windows loadati...budući da sam mijenjao tu sliku jer nisam htio standardnu uvijek mi se pojavljuje to i ako ne odaberem wondows odbrojava 30 sekundi i on sam automatski odabere boot sliku...preko style xp-a sam i tune up utilitiesa sam mijenjao tu sliku i ne mogu nikako vratiti kako mi je prije bilo,probao sam i izbrisati i jedan i drugi program ali ništa pa ako itko zna kako to riješiti bio bih zahvalan... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Jel ti taj boot u .exe formatu? Mislim da sa TuneUp Utilities to možeš lijepo napraviti. Sad nemam više instaliran taj program, ali koliko se sjećam odabereš screen koji želiš da ti se boota (.exe) i staviš ga kao glavni i onda će ti ga komp automatski učitavati bez da te pita koji ćeš odabrati. Ako više ne želiš taj boot, možeš kao glavni postaviti neki drugi (svi su lijepo izlistani u TuneUp-u), ili taj stariji maknuti (remove). Nadam se da sam pomogao! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|