|
![]() |
#1 |
Guest
|
Jel mi deinstalacije ne gine? Ili mozda..
Ovako , mijenjam u ponedjeljak Asus A8v , opteron , s.939 , 7600gt , 2 gb DDR za Gigabyte neku SLI plocu AMD socket AM2+ 2 gb DDR 2 , ATI 3850 512 DDR 3...jel ima netko pametan prijedlog da izbjegnem "format c:" ...ili mi ponovna instalacije XP ne gine? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ako ti se da zaj..... i pokušati bez formata, probaj u safe modeu dok je još stara konfiguracija aktivna, deinstalirati drivere od grafičke i od ploče - chipseta. Zatim preseli disk u novu konfu i upali pilu. Ne vjerujem da sam ovo napisao ![]() Najgore kaj ti se može dogoditi je......format c ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja ne vidim zasto je format toliki problem , cak ovak kad se sve mijenja ja uvijek radije formatiram sistemsku particiju i stavim Win na novo kako poslije ne bi morao otvarati neki topic Zasto mi nesto se kolje , ili grafa ne radi kako bi trebala ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
ma znam..a da stvar bude apsurdnija , cijele dane na poslu vec godinama vodim racuna o backapu podatak , image-ima , sigurnosnim kopijama...o jedno 30 tak kompova...a doma sam lijen napravit onaj postupak s nlite-om i ubacivanjem drivera..napravio sam 10 ^n -tu formatiranja i instalacija svih zivih OS-ova..ali kad dodem doma , NEDA MI SE! Najvise bi volio da mi Windowsi doma rade na moju telepatiju i govore mailove ![]() Nego , jel netko zna gdje mi je naisplativije i najeftinije kupit daljinski za PC sa Ir reciverom da mogu upravljat s BS playerom pomocu njega? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|