|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
servis za it komponente zapažanja
ovako,kupujem dijelove za komp i kod vemila i kod hgspota,links,idr.i mogu konstatirati da je što se tiče reklamacija i popravka u servisima sve to isto,skoro da i nema razlike,svugdje te prave idiotom i neznalicom kao oni sve znaju,a ti ništa imao sam tu "sreću"da sam imao posla sa tim servisima kod jednog mi kažu nakon reklamacije matične sve popravljeno klasika,a ja jedno 4 puta dolazim pa mi kažu ne valja vam napajanje,pa bla,bla,ne valja vam ovo,pa ono(vemil)kod drugog ista priča(tko zna šta vi radite sa kompom da vam ne radi disk)hm da baš sam jašio na njoj i tako,za sve te trgovine se treba pripremiti sa mnogo živaca,vremena,uvjeravanja i na kraju mnogo vike,verbalnog konflikta na rubu fizičkog "uvjeravanja"dobro do tog još nije došlo ali nije isključeno da jednom i neće,a nadam se da i neće jer samo tako čovjek može nešto postići,evo recimo hgspot dam usb stick koji je jednostavno prestao raditi koji je pod garancijom na servis,čovjek ga uredno primi ja kažem pa daj pogledaj stavi ga u usb port vidi da li radi ili ne i to je to da ne dolazim u škorpikovu kamo su se preselili iz dubrave više me dodje gorivo nego što vrijedi hebate ta hebena usb memorija,ali NE to mora proći proceduru??valjda ga misle otvarat da vide jer sve na svom mjestu ma to su vam sve budalaštine od servisa,odnosno da me odmah riješi i jedan manje NE on me lagano prca sa dolaskom,normalno telefonom ih je dobiti lutrija ili se neće javiti ili mu se neda javiti evo to su neka moja zapažanja kojih je bilo mnogo ali za sada toliko |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
preporucujem vishe interpunkcijskih znakova i malo preglednije odlomke. Nakon toga jedna piva da se smire zivce pored nasih lokalnih serifa ilitiga prodavaca informaticke opreme ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Fascinantno, cijeli taj tekst gore je jedna rečenica. Nigdje točke (čak ni na kraju), razmaka, velikih slova... Ničeg što je potrebno za normalno čitanje. I ne kužim uopće koja je poanta teksta? Dijeljenje svojih frustracija s nama? Popij jedan apaurin.
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako mislis da se ljudi imaju vremena čitati taj gumilastika language, gadno se varaš... ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma daj, stvarno čemu ovo? Tvoje iskustvo s servisima je istovjetno mojem s čitanjem tvog posta ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|