|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
mATX napajanje?
Bok svima. Slozio sam si HTPC no muku mucim s napajanjem. Jedino sto sam nasao kod nas za kupiti je ColorsIT mATX napajanje. Reklamiraju ga kao tiho, no u praksi je kao mali usisavac, o deklariranoj snazi o 400W bolje i ne govoriti, ako zbrojis snagu po vodovima koja je na naljepnici rezultat nije 400W nego 300 i nesto, no to je manje bitno. Daklem, da li kod nas ima za kupiti solidno i TIHO mATX napajanje? Ovo ColorsIT sam malo izmesario, izvadio default cooler i odozdo stavio klasicni 8cm vent spojen preko fanmate-a s kojim sam ga usporio. Piri dobro i tiho, napajanje je na oko 40 stupnjeva na dodir, no radije bih imao nesto sto je tvornicki OK (i da pase u mATX kuciste normalno, ovo moje vise ne pase jer je zbog tog coolera vislje, pa sam se morao snaci da ga uglavim). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam imao SilenX IXtrema od 240W, naravno nije neko uber jako, no držalo je X2 4000+, disk, dvd i AIW x1900... Pogledaj da li ga još imaju u Microlinea (IQ centri).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Nazalost nema, trazio sam vec SilenX kada sam to slagao, no nije bilo nista, ni na nabava.net, ni ovako njuskajuci :/. 240W je IMO sasvim dovoljno za takav komp. Moj ima A64 X2 4050e (deklariran na max 45W), maticnu s integriranim Radeon HD 3200, hard, przilica, dvb-s kartica i josh ce u buducnosti ici dvb-t kartica. Mislim da bi 240W bilo sasvim dovoljno, samo sto toga vishe nema za nabaviti :/. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|