Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.10.2008., 13:21   #1
Solo761
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2007
mATX napajanje?

Bok svima. Slozio sam si HTPC no muku mucim s napajanjem. Jedino sto sam nasao kod nas za kupiti je ColorsIT mATX napajanje. Reklamiraju ga kao tiho, no u praksi je kao mali usisavac, o deklariranoj snazi o 400W bolje i ne govoriti, ako zbrojis snagu po vodovima koja je na naljepnici rezultat nije 400W nego 300 i nesto, no to je manje bitno.

Daklem, da li kod nas ima za kupiti solidno i TIHO mATX napajanje?

Ovo ColorsIT sam malo izmesario, izvadio default cooler i odozdo stavio klasicni 8cm vent spojen preko fanmate-a s kojim sam ga usporio. Piri dobro i tiho, napajanje je na oko 40 stupnjeva na dodir, no radije bih imao nesto sto je tvornicki OK (i da pase u mATX kuciste normalno, ovo moje vise ne pase jer je zbog tog coolera vislje, pa sam se morao snaci da ga uglavim).
Solo761 je offline   Reply With Quote
Staro 02.10.2008., 13:52   #2
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ja sam imao SilenX IXtrema od 240W, naravno nije neko uber jako, no držalo je X2 4000+, disk, dvd i AIW x1900...
Pogledaj da li ga još imaju u Microlinea (IQ centri).
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.10.2008., 14:06   #3
Solo761
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2007
Nazalost nema, trazio sam vec SilenX kada sam to slagao, no nije bilo nista, ni na nabava.net, ni ovako njuskajuci :/.

240W je IMO sasvim dovoljno za takav komp. Moj ima A64 X2 4050e (deklariran na max 45W), maticnu s integriranim Radeon HD 3200, hard, przilica, dvb-s kartica i josh ce u buducnosti ici dvb-t kartica. Mislim da bi 240W bilo sasvim dovoljno, samo sto toga vishe nema za nabaviti :/.
Solo761 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno