|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
toshiba A300-146 driveri
Može li mi netko reći gdje se mogu naći driveri za ovaj laptop? malo sam prošarao forum i našao ovu stranicu: http://eu.computers.toshiba-europe.c...elShortMod=754 ne znam što treba upisati pod short model No: još bih htio bih ubaciti sata drivere nako instalacije xp-a, driver za storage sam našao u ovom obliku iata_cd.exe i onda se pokrene onaj storage matrix manager ili tako nešto. bila je vista instalirana i prijatelj mi je dao da mu instaliram xp. prebacio sam u BIOSU sa sata AHCI na compatibility mode. evo zasad ga lagano formatiram grafička je intelova x3100, za nju ću lako naći. ali samo bi mi trebalo kako da ubacim sata drivere u već postojeću instalaciju? pokušao bih nlite-om da sam uspio slipstreamati drivere u .inf obliku, ali sam skinuo u .exe, pa sam mislio nakon instalacije. ovo bih znao jer bi se ovaj intel matrix manager instalirao na c:\program files i tu bi negdje našao drivere u .inf obliku. i onda sam odatle mogao drivere ubaciti nliteom, ali to nažalost nisam napravio! ![]() ovako pogledao sam controllere u device manageru prije formata i vidio sam da su controlleri sljedeći: INTEL (R) 82801 HEM/HBM SATA AHCI CONTROLLER INTEL (R) ICH8M ULTRA ATA STORAGE CONTROLLERS - 2850 Kako bih mogao istisnuti iastor.inf iz ove fajle iata.exe? onda bih znao na manualno updatirati driver... Ako bi trebao ubaciti iaahci.inf kakav bi onda bio postupak? hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Short model No. ti je: PSAJ0E
|
Oglas
|
|
![]() |