|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Problem ati radeon hd3450 ne prepoznaje TV
Pozdrav svima,kao što vidite imam problem sa dobivanjem slike na tv-u sa kompa...Imam Ati radeon hd3450 i instaliro sam najnovije drivere...tv i komp spojeni su činč kabelom sa jedne strane,a sa strane od grafičke se nalazi žuti pretvornik u s-video koji se dobije sa grafičkom...ovako problem je što odem u CCC i aktiviram pod brojem 2,kao drugi monitor i slika se na monitoru zacrni i opet taj broj 2 postane proziran kao???Ispitao sam kabel i vidio da je ispravan tako što sam zamijenio jer imam i tu opciju naravno zamijeniti tv i monitor,samo ima onda problem jer ne vidim ništa na monitoru kud sa mišem kad je slika na tv-u,a nisu blizu komp i tv...Ako zna tko kakav način da spojim komp i tv da se vidi slika nek pomaže...Hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
predpostavljam da ti je monitor spojen preko vga izlaza... vga i tv out djele analogni izlaz... te ne mogu istovremeno prikazivat sliku... moras monitor spojit na dvi izlaz... koristi "dvi na vga" adapter ak ti monitor nema mogucnost spajanja putem dvi-a... to bi trebalo rjesit problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zasto mislis da VGA i TVout nemogu istovremeno prikazivati sliku? Ja upravo doma imam takav setup i radi kako treba. Znaci ja na monitoru radim, a ukucani gledaju DivX sa minimiziranog GOM playera u overlayu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Monitor je LCD i spojen je preko dvi-d kabela... EDIT:moja greška,monitor je spojen preko VGA Zadnje izmijenjeno od: Six_bj. 30.09.2008. u 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#9 |
Registered User
|
Drugačiji način nema,jer nešt se spominje s-video,a nemam s-video na tv-u,samo za SCART i činčeve imam...ne znam jel sam dobro skužio to pa zato pitam jer ima koji drugačiji način spajanja ili neke opcije u kompu?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Aha znači spojen ti je već preko kompozitnog, ja sam te skužio da imaš preko s-video spojeno u TV (sa s-video ulazom) može se i u scart spojit sa s-video izlaza ali nisam siguran di ima kablova/adaptera za kupit kod nas i po kojoj cjeni... Inače čudno mi je da ti ne radi ako inače imaš sliku uredno na TVu, jesi probao sa Ati toolom malo podesit postavke grafe? Potraži i da nema kakv novi firmware za nju koji adresira kakav bug u tom smjeru...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Nisam probo ati tool,probam pa cu javit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Skino sam neku verziju ati tool-a,neka beta 0.26 i sad instaliram to i sve ok i dolje se pojavi kod sata to i stisnem na to da se otvori i nece nikak...Nisam nikad radio s time,pa ne znam jel treba čekat dosta ili bi se trebalo odma pojavit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
gle ne treba ti nikaki ati tool... jednostavno spoji onako kako sam ti u 2. postu objasnio... to je neka "limitacija" hd3450... da ima samo jedan analogni izlaz... ne baljezgam gluposti... kod sestre na kompu imam identican setup... dakle (gigabyte) hd3450, vga monitor i tv... i imo sam identican problem... i rjesen je preko "dvi na vga" adaptera... @ WraGG & pinkskin... vidim da obojica imate radeon 9550... na tim karticama, ocito, istovremeno radi vga i tv out... ali na hd3450 ne... edit: evo ga i scan iz manuala... ![]() dakle... crt + tv (note) = yes... a pod note pise ono sto sam ti jos juce napiso... Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 30.09.2008. u 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
Citiraj:
Hvala puno na tome,samo ne znam piše za CRT monitore,ja imam LCD pa ne znam jel je isto i da gore sam ispravio da imam spojeno preko VGA,mislio sam stalno da imam preko dvi priključka,moja greška... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
Spojio sam preko adaptera dvi na vga i radi sad tv,hvala puno svima na pomoci a posebno nathan.fake-u |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|