|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2004
|
ram?!!!!!!!!
kupio bi za svoju konf 1 gb rama geil na 400 mhz ali posto je to 1800 kn pitam se dali bi mogao proci i bolje pa molim savjete jer svi pljuju po geil ramu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Imas u Formelu Hynix HY...CT-D43 PC3200 400MHz 2x512 MB za 1446 kn, ja imam taj RAM i radi na 240MHz odlicno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Na kojim latencijama radi?
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
GEIL je jedan od najboljih proizvođača RAM-a. Problem je što je ova nova serija u totalnom ku**u. Nominalno isti ram (GEIL Value DDR400 512 mb) se razlikuje ko dan i noć u odnosu na stari ram istog imena. Imam staru seriju koja ide do 420 na CAS2, dok ova nova ne radi ni na 400 na CAS2, kamoli u dc-u sa starim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
U biti, s Corsairom se ne može pogriješiti, ali ipak, nekada je bio puno bolji.......... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|