|
![]() |
#1 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Dell Studio Hybrid Desktop
Upravo mi poštom stigao novi Metro katalog za Austriju i ugledam nešto za što sam prvo pomislio da je eksterni hard disk. Uglavnom: www.dell.com/hybrid U Austriji se prodaje konfiguracija: C2D T5750 2 GB RAM 160 GB HDD WLAN Intel X3100 5x USB 2.0, HDMI, DVI, wireless Logitech EX110 Deskset Vista Home Premium 3 godine garancije 718.80 € = 5110.67 kn
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
nelose, ali je cifra malo ljuta na prvi pogled ![]() ali naci ce svoje sretne vlasnike, jer kolko se sjecam, fakat su dimenzije male ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
fora ![]() u firmi smo poceli ovo dobivati ![]() http://news.zdnet.co.uk/i/z5/illo/nw...in_client3.jpg prefora stvar..strgao sam se od smijeha kada sam vido ![]() znaci monitor 19" HPov koji na grbi ima hp thin clienta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
tvoj bar fora izgleda, simpa je, ja imam sranje T5520 koji mi je ruzhan dozlaboga, i chekam zamjenu hardwarea da dobijem T5530 ![]() i da, imam katodac...josh cu se nachekati dok dodjem na red da dobijem flata... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Super stvarčica, ali pomalo preskupa. 5000kn za to nije malo, PS3 košta 3000, a opet vrti dosta toga te se možeš i poigrat.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|