|
![]() |
#1 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
RujanFest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Idem bacit đir pa javim dojmove, ipak su večeras Crvena Jabuka i Luka Nižetić! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Živi užas ak se mene pita. Ne znam otkud im hrabrosti to reklamirati kao hrvatski oktoberfest. Došao, vidio i otišao. Bio sam samo zbog nastupa Gustafa i to je to. 10 kn za ulaz je sramotno kad se unutra nema praktički ništa ni za vidjeti. Najveći lunapark u HR - my ass. Imaju 2 i pol vožnje koje su za ljude iznad 18, a samo jedna na koju se isplati otić ako još niste ( Ranger ). Piva je brutalno razvodnjena, a i ne valja k**** ( a još sam namjerno uzeo u Paulaner šatoru ). Šatori su komedija živa, unutra je kao u najlon vrečici, od zraka ni z, a dim od ekipe, koja nemaju obzira prema normalnim ljudima, se može rezat nožem. Sve u svemu, razočaravajuće, barem meni koji sam iskusio Oktoberfest u Munchenu
![]() |
#5 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
Lunapark loš, sve već viđeno osim Ranger-a (2 poveća njihala poduprta osovinom između, gibaju se u suprotnom smijeru i postaje guba kad si skroz gore, a krv ti se slijeva u mozak) Što se tiče pive, sinoć je najveća gužva bila u Paulaner šatoru. Iako, mi smo cijepali poTuborgu. Na Luki ![]() ![]() Hrana no comment... Ma sve u svemu nije bilo loše (nakon n Tuborga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() Sve gledam navedene lokacije al me zbunilo ovo Labus ![]() http://rujanfest.com/program/bosanska-pivnica/ Mogli bi napravit mini-Ždere ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|