|
![]() |
#1 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
HP Compaq 6735s driveri problem ?!?
Postovanje naime jucer sam kupio navedeni laptop za 3300kn i s stolnog kompa sam pokusao skinuti drivere s neta http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ID=1093#113165 ali mi ne zeli ... probao sam i za vistu premium i za xp, al download link mi neradi .... poslao sam mail jucer na hp customer service al mi nisu odgovorili dosada u cemu je problem ... sumnjam da nije do mog internet provajdera pa ako bi netko mogao pokusati skinuti drivere te ih staviti na rapidshare ... trebao bih i za XP i za Vistu premium .... stavio sam danas za probu Vistu Premium i jedino sto mi radi je zvuk .. a pored ostalih uredjaja u device menageru imam zute usklicnike ... na netu nist drugo pametno nisam nasao sto bi rjrsilo moj problem ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
lijepo skines black xp, ili nadjes na netu iniversal drivere.. ja sam za svoj naso, ali sam onda i nasao ovu verziju windowsa koja u sebi sarzi unidrivere (probaj samo njih nac) i tokom instalacije winsa mi instalira zvučnu, grafičku, wlan, i jos nekestvari... jedino sto moras sam instalirat je kamera i citac kartica (u mom slucaju)...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ja sam sad pokušao skinut drivere i sve ide bez problema. može bit da su im stranice bile preopterećene pa se download nije htio započet. imao sam i ja sa tim nekoć problema. probaj još jednom, ak nejde, nekak ćemo riješit |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vozi Miškoooo!!!
|
ma meni nece .... nikako .... ni jedan driver da skine ... samo stoji ... sve sumnjam da je do Optime pitanje ... eto cak sam stavio i modem te probao s tcoma i s njega radi ... al je sporo ... a nemam nikog u okolici na tcomu da mi drivere skine .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nazovi Optiminu SZK i pitaj zašto ti je to blokirano. Udavi ih pričom dok ti to ne osposobe. Pozivi SZK su ionako besplatni ![]() Ja sam na Iskonu i skidam ih bez problema.
![]() |
#6 |
Vozi Miškoooo!!!
|
nasao sam jednog frenda s TCOM adsl i skinuo drivere ... na Optimi skidanje neradi s HPove stranice ... zasto i kako nemam pojma a i nije mi se dalo zvati SZK Optime ... ionako s njima imam neugodnih iskustava ... jedva cekam da mi istekne ugovor (a to je vec druga prica) pozz svima moze lock na temu ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|