|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Zvuk na EP45-DS3
Molim Vas sve za pomoć, kupio novu konfiguraciju sa matičnom pločom EP45-DS3 i nikako ne mogu složiti zvuk. OS je Windows XP. Sve sam pokušao, ali neće... Što napraviti? Znači sad sam ponovo napravio samo instalaciju Winowsa bez grafičke i bilo kojih drivera, znači gore je čisti OS, što dalje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Moraš staviti MS HD UAA, restart i onda Realtek audio driveer.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Daj mi molim te, pojasni malo, nepoznato su mi malo ti pojmovi, neki driver ili što, gdje da ga nađem... EDIT: Skužio sam što misliš, evo sada sam instalirao najprije BUS, restartao, onda Realtek i ništa... U System mi piše No Audio device... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 24.09.2008. u 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Onda nešto nisi dobro skinuo. Odi ovdje i sini oba filea u Audio grupi, instaliraj prvi, restart, pa drugi file. Prije toga deinstaliraj DriverCleanerom sve postojeće vezano za zvuk. http://www.gigabyte.com.hr/Support/M...ProductID=2843
![]() |
#5 | ||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
malo vjerojatno je da je skviknula zvučna na ploči,ali sve je moguće,kako ne radi,mhmh,sumnjam da su dali krive drivere za zvuk s cd-om od ploče. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|