|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Norton Ghost Recovery Disk za USB Stick? Moguće ili ne
Hello Pošto sam naručio Acer Aspire One UMPC bez cd/dvd drive-a a htijeo bi odmah stavit moj XP n-litean, zanima me kako da radim recovery ako nemam cd drive, a externi ne namjeravam kupovat Može li se recovery disk staviti na usb da ga mogu pokretati s njime? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hm, već par godina bootam Ghost sa sticka i još nisam imao nikakvih problema, ali ga imam samo u obliku jedne exe datoteke od cca 1 MB. Ne znam što točno ima na tom recovery disku...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Kaj ja znam, neki DOS bootabilan usb stick, i stavis DOS ghost verziju na njega ![]() Ja to imam na disketi, uz još par alatića .
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Rekao sam gore, imam samo jednu exe datoteku i to je to. Za bootanje sa sticka pogledaj sticky teme u podforumu Storage > Mediji.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Hm ma nije ga meni problem ucinit bootabilnim, namjestim ja njega da bude bootabilan i mogu slobodno radit u dosu ... ali meni treba nešto što bi mi .iso file učitalo na usb te ga učinilo bootabilnim mislim da usb i cd nemaju na istom mjestu bootsektore i da je tu problem zasto to ne radi ![]() mislim da ce mi ostat acerov recovery ako ovo ne rjesim ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|