|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Dvosmjerna audio komunikacija
Hm...di da počnem. Treba mi software koji bi omogućio dvosmjernu audio komunikaciju između dva računala u Intranetu. Tako da šef može tajnici diktirati neki tekst i da ona njega može isto tako pitati preko mikrofona. Što je kvalitetno a da je free ? Ne bi bilo loše ni da ima video poput tako da se mogu i gledati ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Skype, MSN |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
da ako imaju net na oba kompa...ne znam za njih, ali znam da sam yahoo koristio za transfer fileova izmedju 2 kompa jer nisam nikako mogao namjestiti da se vide medjusobno, i yahoo je koristio lan za taj prijenos jer je brzina bila prevelika za net...pa, sad vidi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
To sam i ja mislio Skype, ali mi je bilo više onako da bude software koji će raditi u intranet-u, nego putem interneta. Ono baš da ima te fore za urednički posao, naprimjer ako direktor diktira nešto, pa se to može i snimiti, dijeliti, ako je tajnica zauzeta drugim razgovorom itd. Nešto slično kao na software-u koji ide uz diktafone.
jale Zadnje izmijenjeno od: Jale. 22.09.2008. u 09:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Pa teamspeak ima dosta toga, istina primarno sluzi za igranje ali posluziti ce... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|