|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() imam jedan problem, i nadam se da ce mi netko znati pomoci! stavio sam temu u off topic, jel ne obiljezava niti jednu temu od gore navedenu ![]() ovako, u control panelu u postavkama za audio nemogu oznacit ikonu za dodavanje ikonice zvucnika na bar dolje desno u kutu, kad kliknem na tu kockicu pojavi mi se ovakav text: windows nemoze pokazati na programskoj traci prikazati kontrolu glasnoce, jel nije instaliran program kontrole jacine zvuka,zelite li ga instalirati koristite dodaj / ukloni programe u upravljackoj ploci! e sad mene zanima gdje da nadem taj program, jel koliko vidim nije uopce instalirano sa windowsom??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Kako nema? to ti volume dodje sa windowsima :S Istaliraj Realtek Audio manager I tema ti ide pod audio, video &DVD ili pod software probleme Probaj desni klik na trakici starta i tamo ukljuci opciju da ti bude allways show, mozda ti je samo sakriven 1 Pitanje: Dali tebi uopće zvucnici sada rade na kompjuteru? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A da prije procitas pravila foruma, pa navedes konfiguraciju u potpis i barem kazes dali su audio driveri instalirani. Haug. Edit: I tema je trebala biti u "Softverski problemi" ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
smatrao sam pod ovo da treba stavit, jel ipak se radi o programiranju, ali ajd, znat cu za sljedeci put, i ispricavam se za ovaj put! da zvucnici rade i to je sve u redu, ali kada zelim razgovarat npr na msn-u preko microfona, nemogu jel cujem sam sebe, a znam da to treba namjestit dolje u tim postavkama zvuka gdje je ona mala ikonica zvucnika, ali pise da nije instaliran program kontrole jacine zvuka i zato neznam kako da to namjestim, eh i da, nije skrivena ta ikona na trakici start ![]() a sto se tice Realtek Audio managera, imam Nvidia mixer, al u njemu nemogu to namjestit, a isto tako najvjerovatnije ga nesmijem brisat jel je u postavkama windowsa, a neznam sta bi bilo da uz ovaj Nvidia mixer instaliram jos i Realtek, dali bi se onda neso moglo napravit??? ili ako ne tako, gdje onda da nadem na netu taj program za kontrolu jacine zvuka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
u ovom slucaju je meni potrebno instaliranje, uglavnom, hvala na pomoci, nadam se da cu uspijet to rijesit!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|