Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Web dizajn, programiranje i ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.09.2008., 19:59   #1
dare18
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
Question gdje pronaci program za kontrolu jacine zvuka :) molim pomoc

imam jedan problem, i nadam se da ce mi netko znati pomoci! stavio sam temu u off topic, jel ne obiljezava niti jednu temu od gore navedenu

ovako, u control panelu u postavkama za audio nemogu oznacit ikonu za dodavanje ikonice zvucnika na bar dolje desno u kutu, kad kliknem na tu kockicu pojavi mi se ovakav text:

windows nemoze pokazati na programskoj traci prikazati kontrolu glasnoce, jel nije instaliran program kontrole jacine zvuka,zelite li ga instalirati koristite dodaj / ukloni programe u upravljackoj ploci!

e sad mene zanima gdje da nadem taj program, jel koliko vidim nije uopce instalirano sa windowsom???
dare18 je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2008., 20:19   #2
DjedMraz
Chile
Moj komp

DjedMraz's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Kako nema? to ti volume dodje sa windowsima :S
Istaliraj Realtek Audio manager
I tema ti ide pod audio, video &DVD ili pod software probleme

Probaj desni klik na trakici starta i tamo ukljuci opciju da ti bude allways show, mozda ti je samo sakriven

1 Pitanje: Dali tebi uopće zvucnici sada rade na kompjuteru?
DjedMraz je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.09.2008., 20:34   #3
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
A da prije procitas pravila foruma, pa navedes konfiguraciju u potpis i barem kazes dali su audio driveri instalirani. Haug.

Edit: I tema je trebala biti u "Softverski problemi"

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2008., 22:50   #4
dare18
Registered User
Moj komp

smatrao sam pod ovo da treba stavit, jel ipak se radi o programiranju, ali ajd, znat cu za sljedeci put, i ispricavam se za ovaj put!

da zvucnici rade i to je sve u redu, ali kada zelim razgovarat npr na msn-u preko microfona, nemogu jel cujem sam sebe, a znam da to treba namjestit dolje u tim postavkama zvuka gdje je ona mala ikonica zvucnika, ali pise da nije instaliran program kontrole jacine zvuka i zato neznam kako da to namjestim, eh i da, nije skrivena ta ikona na trakici start

a sto se tice Realtek Audio managera, imam Nvidia mixer, al u njemu nemogu to namjestit, a isto tako najvjerovatnije ga nesmijem brisat jel je u postavkama windowsa, a neznam sta bi bilo da uz ovaj Nvidia mixer instaliram jos i Realtek, dali bi se onda neso moglo napravit??? ili ako ne tako, gdje onda da nadem na netu taj program za kontrolu jacine zvuka?
Staro 15.09.2008., 23:10   #5
DjedMraz
Chile
Moj komp

DjedMraz's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Najvjerovatnije novi drajveri?
I ovo nema veze sa programiranjem(programiranje=pisu se programi/ programiranje=ne radi zvuk?!)
DjedMraz je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2008., 23:43   #6
dare18
Registered User
Moj komp

u ovom slucaju je meni potrebno instaliranje, uglavnom, hvala na pomoci, nadam se da cu uspijet to rijesit!!!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno